MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[Podanie] Nataszka_

Discussion in 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' started by Naifu13, 7 July 2017.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Naifu13

Naifu13 Użytkownik

Imię: Piotrek

Dokładny nick w grze: Nataszka_

Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Bywam tutaj przeważnie od 3-4 godz. dziennie oraz najwięcej czasu spędzam na serwerze Creative od czasu do czasu bywam na survival.

Data urodzenia: 13 Września 2002

Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Przybliżony czas to ok przełom 2011/2012 o ile dobrze pamiętam wersja 1.2.5 stare menu jeżeli ktoś pamięta :)

Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Jeżeli mnie to nie myli to styczeń 2016.

Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nigdy.

Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Aktualnie mam tylko jedno ale, aby na serwerze Creative można byłoby zmienić pogodę tzn. deszcz/burza/słońce. Tylko na swojej działce.

Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik: Posiada obowiązek pilnowania ogólnego porządku na serwerze, pomagania w różnorodnych problemach graczy, być dyspozycyjny oraz często przebywać na serwerze. Dostęp ma do komend /kick nick <powód>, która wyrzuca gracza z serwera oraz
    /mute nick <czas>, która wycisza gracza na określony czas.

Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Chciałbym zapanować nad harmidrem na serwerze który nie jest wcale tak rzadko a nie ma w tym czasie admina/pomocnika/moderatora.
    Często widzę jak gracze potrzebują pomocy , więc często im pomagam albo próbuje im pomóc.
    Wracając do "niegrzecznych" graczy Pomocnik ma uprawnienia i możliwości do zaprowadzenia
    do porządku takiego gracza.

W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Staram się dojść do przyczyny konfliktu następnie

w zależności od konfliktu zacząłbym wyciągać wnioski i powoli rozwiązywać sytuację na korzyść
    obu stron konfliktu. Lecz jeżeli któraś ze stron lub oboje nie chcieliby się pogodzić do musiałbym
    skorzystać z moich przywilejów.

Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Myślę ze tak, w szkole często wybierają mnie do grup czy projektów.

Opisz swoją osobę: Mam na imię Piotrek mam 14 lat pochodzę z małego miasteczka na południowym zachodzie Polski. Interesuję się głównie informatyką oraz rzeczami informatyczno-podobnymi.

Uważam się za osobę całkiem sympatyczną, uśmiechnięta chociaż zdarzają się upadki,
    no i przede wszystkim pomocną dla innych osób. Lubie poznawać nowych ludzi pogadać z nimi,
    porozmawiać o życiu oraz o innych niekoniecznie rzeczach związanych z grami a tak przeważnie bywa.Bardzo lubię grać w gry wideo, słuchać muzyki głownie elektronicznej oraz lekkoatletykę też bardzo lubię, głównie skok w dal i bieg na 60 m. A teraz przejdę tak szybciutko na sprawę z moim nickiem mogliście mnie bardzo często z małymi przerwami widzieć na serwerze z nickiem Naifu1337.
    Lecz z przykrego incydentu mam zmieniony nick.Konto premium a na następną zmianę musze poczekać około jeszcze 20 dni.

Określ swoją dyspozycyjność: Na serwerze jestem prawie codziennie możliwość skontaktowania się
    ze mną jest myślę prosta posiadam Ts3/Skype w ostateczności nie będzie problemem ściągnięcie Discorda itp.

Umotywowanie podania:Myślę że nie byłby ze mnie zły Pomocnik, chciałbym być częścią społeczności Pomocników, oraz należeć do całej ekipy Craftapple.
    Zdaję sobie jaka płynie odpowiedzialność z bycia Pomocnikiem. I chcę sprawdzić swoje umięjętności na tym stanowisku. Również chciałbym jak najbardziej was wspomóc na serwerze.

Bardzo dziękuję za uwagę życzę każdemu miłego wieczoru/nocy/poranka/popołudnia/dnia.
    Pozdrawiam Piotrek!

Reklama
  2. Ola Rusin

Ola Rusin Gość

Witaj Piotrze!

Ocena:

-Podanie estetycznie napisane,
    -Wiek,
    -Aktywność w grze,

-Aktywność na forum,
    -Jesteś miłą i sympatyczną osobą.

Moja ocena brzmi: Na TAK! Tylko popraw tą aktywność na forum.

• Lubię To Lubię To x 1
    • List
  3. Crytal

Crytal Użytkownik

Witaj Piotrze.
    Pozwól, iż przeanalizuję Twoje podanie i wypiszę plusy i minusy Twojego podania.

PLUSY:
    -W miarę estetyczne podanie, gdyby nie te rażące w oczy kolory,
    -Dyspozycyjność.

MINUSY:
    -Aktywność na forum.

Nie mogę się wypowiedzieć, czy jesteś miłym i porządnym graczem, gdyż gram jedynie na survivalu, no może czasem wpadnę na tryb Creative.

Zatem oceny nie wystawię czy jestem na tak, czy nie, ponieważ nie znam osoby.

Pozdrawiam, Crytal.
    upload_2017-7-7_8-17-7.jpeg

• Lubię To Lubię To x 2
    • List
  4. Naifu13

Naifu13 Użytkownik

Dziękuję za dotychczasowe oceny!

• Lubię To Lubię To x 1
    • List
  5. DJCreeperYT

DJCreeperYT ☆|Walker nr. #6463|☆

Witaj!
    Podanie estetyczne, ale te kolorki je nieco obrzydzają.
    Aktywność na forum zerowa, w grze cię nie widziałem, gram tylko na survival.
    Nie przyłożyłeś się za bardzo, na NIE.

• Lubię To Lubię To x 1
    • List
  6. Natallla

Natallla Użytkownik

Cześć Piotrek
    twoje podanie nie zostało napisane starannie i estetycznie.
    Nie widuje cie na grze.
    Aktywność na forum zerowa.
    Jestem na NIE

7. smoollberry

smoollberry aka snows
    Staff Member Moderator

Witaj,

Wyczuwam tu małe kłamstewko...

To nie są wszystkie obowiązki.

Nawet ładnie tu się rozpisałeś, ale stać cię na więcej.

OCENA OGÓLNA
    - Nie widuję cię na serwerze,
    - Nie pomagasz,
    - Nie udzielasz się na forum,

/ Interpunkcja,
    + Wiek, o ile nie kłamiesz,
    + Staż na serwerze, o ile nie kłamiesz,
    + Staż w MC.

PoDsUmOwAnIe
    Na tą chwilę pozostanę NEUTRAL.

Pograj na CA kolejny miesiąc, wpadnij na TS, udzielaj się na forum, pomagaj na serwerze, daj nam się poznać.

Pozdrawiam
    SnowS

Reklama
  8. Jazminola

Jazminola Babcia

Witaj,
    Podanie jest w miarę ładne, ale następnym razem nie używaj tyle kolorów, pogrubień i podkreśleń.
    Widuję Ciebie w grze, nie wiem jak z pomocą, ale możliwe, że czasami jakaś jest. Aktywność na forum masz zerową. Posiadasz dość spory staż na serwerze, a jak dotąd jeszcze nie byłeś karany.

⭐️ Waham się co do oceny, więc dlatego pozostanę przy neutral.

9. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Niestety fakt, iż nikt nie kojarzy abyś pomagała Graczom przekreśla Twoją szansę na dołączenie do Ekipy.

Pograj na CraftApple kolejny miesiąc. Daj się poznać innym Graczom. Wpadnij na TS. Zwiększ swoją aktywność na Forum. Udowodnij, iż naprawdę "lubisz pomagać". Pokaż nam, że nie jesteś tą osobą za jaką Cie mamy.

Znajdź chwilę na zapoznanie się z Regulaminem, Uprawnieniami i Obowiązkami Pomocnika, oraz Wzorem Podania.

A jeśli po miesiącu nadal będziesz chciała zostać Pomocnikiem, to napisz Podanie i zobaczymy.

Pamiętaj, Administracja posiada multikonta. Nigdy nie wiesz gdy patrzymy.

Kandydatura odrzucona.

Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page