MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Podanie o bycie pomocnikiem

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika Nikeyon, 19 Wrzesień 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Nikeyon

Nikeyon Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Imię:Dawid
    Dokładny nick w grze:Nikeyon
    Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej:Na serwerze jestem w określone jestem dostępny prawie cały czas.
    Data urodzenia:8.1.2006
    Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja:W Minecraft zacząłem grać w roku 2011 na wersji 1.5.0
    Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: 1.7.2016
    Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum:Dostałem raz bana za XRay ,ale już się nie tykam tego cheata.
    Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple:proponowałbym dodanie minigierek jak np. :Skywars,party games,Hide -n- Seek
    Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik:pomaga odnaleźć się nowym graczon ,którzy zawitali na serwerze,udzielają pomocy w craftingu itp.
    Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Bardzo lubię pomagać graczom wtedy czuję bardzo dobrze. Byłem kiedyś adminem na serwerze ,lecz to było dawno temu.
    W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty:Na przykład gdy na serwer wszedł griefer powiedziałbym ,żeby nie panikować i,że wszystko będzie dobrze.Gdyby nie zadziałało mam komendę /mute lub /kick .
    Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi:Jak najbardziej każdy z kim gram na serwerze mówi mi ,że miło mu się ze mną gra.
    Opisz swoją osobę:Nazywam się Dawid.W Miencraft wolę grać na serwerach niż na Singleplayer. Mam dobre oceny ,a moja średnia to 4,7.Bardzo lubię grać z kolegami.Oprócz tego lubię jeździć na deskorolce i rowerze.
    Określ swoją dyspozycyjność:eek:d 19.00 od piątku do 20.00 w niedzielę.
    Umotywowanie podania:Mam nadzieje że,dacie mi szansę.Na pewno gdy mi ją dacie nie zawiodę was.Życzę wam miłego dnia !

Reklama
  2. Ladavi

Ladavi Więzień numer #3147

Docenione treści:
    592
    Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum:Dostałem raz bana za XRay ,ale już się nie tykam tego cheata.

Przeczytaj regulamin to będziesz wiedział, że nie masz już szansy na dostanie się do ekipy.

3. Katsumi

Katsumi Użytkownik

Docenione treści:
    0
    W podaniu jest bardzo dużo błędów interpunkcyjnych, stylistycznych, a także literówek.
    W grze nie widzę Cię za często, jednakże możemy grać w innych godzinach.

Co do twojej osoby nie mam zastrzeżeń, jednakże warto, abyś przeczytał to: REGULAMIN

Dla jasności:

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę