Prefix: [PodanieTS3] nick: kuba11833 1. Nick: kuba11833 2. Wiek: 10 3. Ile spędzasz czasu na serwerze TS3: mniej więcej godzinkę 4. Czy grasz na serwerach craftapple.pl: nie gram w minecraft za to znam się na Ts3 5. Jak długo korzystasz z naszego serwera Ts3: jakiś rok 6. Czy miałeś/łaś tu kiedykolwiek bana/ dlaczego: nigdy 7. Czy znasz się na BBCODE, opcje administrowania TS3: tak 8. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: nie 9. Opisz siebie w kilku długich zdaniach: znam się na Ts3 po prostu lubiętakie rzeczy jak Ts3 widziałęm i rozmawiałem już z Administracją Najwyższą Ts3 10. Dlaczego Ty: lubię Ts3 i lubię pomagać innym w wolnym czasie, wiem jak administratorować, ponieważ mam własny serwer Ts3, ale uważam, że Wasz jest lepszy 11. Wymień administrację serwera TeamSpeak: Administracja Najwyższa: XInfiniterX xXSoniaXx Marcinek7 VAdmin: Ladavi Technik: Brak Pomocnik: pat277 Dokiexx 12. Jakie obowiązki spełniał byś jako Pomocnik TS3: sprawdzanie dat kanałów prywatnych, sprawdzanie czy ludzie nie przeklinają i nie piszą reklam itp. 13. Czy Przeczytałeś regulamin?: Tak
Takie brzydkiego podania to jeszcze nie było. Postarałbyś się bardziej, albo odpuść na jakiś czas z tą rekrutacją.
Jestem na NIE. Przed napisaniem podania przeczytaj Regulaminem Zapoznaj się z Obowiązkami Pomocnik Pobądź trochę na naszym TeamSpeak3, daj się poznać, postaraj się wchodzić na kanały pomocy. Następne podanie napisz za miesiąc. Porozmawiaj z nami, Ekipą lub Administracją, pozwól nam nabrać zaufania do Ciebie. Dokładnie przejrzyj całą zawartość naszego TeamSpeak3, polecam Poradnik moje autorstwa Następne podanie możesz napisać najwcześniej za miesiąc Informuje Ciebie również, że podanie zostanie Odrzucone, ponieważ nie odczekałeś miesiąc czasu od poprzedniego odrzuconego podania. Powodzenia za miesiąc! Do usłyszenia!