[PodanieTS3] ZiomeczekPRO 1. Nick:ZiomeczekPRO 2. Wiek: 9 lat 3. Ile spędzasz czasu na serwerze TS3:2 godziny dziennie 4. Czy grasz na serwerach craftapple.pl:nie 5. Jak długo korzystasz z naszego serwera Ts3:1 miesiac 6. Czy miałeś/łaś tu kiedykolwiek bana/ dlaczego:nie 7. Czy znasz się na BBCODE, opcje administrowania TS3:tak 8. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze:tak 9. Opisz siebie w kilku długich zdaniach:Mam na imię Marcin mam 9 lat chodzę do 3 klasy szkoły podstawowej lubię zajęcia komputerowe prowadzę własny serwer TeamSpeak i minecraft 10. Dlaczego Ty: Chyba jestem OK osobą na to stanowisko, ponieważ znam się na BBCODE i temu podobne no i to tyle xD 11. Wymień administrację serwera TeamSpeak: Administratorzy Administrator xXSoniaXx Administrator Marcinek7 ViceAdministratorzy brak Technicy brak Moderatorzy brak Pomocnicy Pomocnik pat277 Pomocnik Dokiexx 12. Jakie obowiązki spełniał byś jako Pomocnik TS3:jako pomocnik bede wykonywal nastepujace obowiazki - Pomagać wyższym rangom w ogarnianiu nieporządku, - Zgłaszać wszelkie problemy/usterki/bugi dla Administracji, - Pomagać graczom w ich problemach, wyjaśniać działanie TeamSpeaka. - Uczestniczyć w życiu serwera/dyskusjach na forum. - Być dyspozycyjnym (Wykonywać dodatkowe czynności, wskazane przez Administratora, Moderatora) - Sprawdzanie formatu oraz dat w opisach kanałów, - Sprawdzanie opisów i avatarów użytkowników, - Znajomość serwerów CraftApple.pl oraz forum. 13. Czy Przeczytałeś regulamin?:tak
To jakiś żart, tak? Brak zrozumienia pytań wzoru, nieznajomość regulaminu, copypaste listy ekipy i administracji z TeamSpeak, copypaste obowiązków, nawet pewna niezgodność ze wzorem. Nie polecam tego użytkownika (edit: którego nawet nigdy nie widzę).
Cześć Kuba! Wstyd nie odczekałeś miesiąca, i podajesz się za inną osobę jeszcze. Podanie do zamknięcia nie odczekany dany okres.
Jestem na NIE. Zapoznam Ciebie z paroma zasadami: Przed napisaniem podania przeczytaj Regulamin Zapoznaj się z Obowiązkami Pomocnik Pobądź trochę na naszym TeamSpeak3, daj się poznać, postaraj się wchodzić na kanały pomocy. Porozmawiaj z nami, Ekipą lub Administracją, pozwól nam nabrać zaufania do Ciebie. Dokładnie przejrzyj całą zawartość naszego TeamSpeak3, polecam Poradnik moje autorstwa Następne podanie możesz napisać najwcześniej za miesiąc Nie próbuj oszukiwać administracji, myślę, że każdy doskonale wie, że to Ty, Kuba. Jednocześnie, musisz odczekać miesiąc. Identyczny wstęp do podania, który jest według mnie śmieszny, oraz identyczny tytuł podania. Kogo ty chcesz oszukać? Według mnie, przez najbliższy rok nie masz szans na dostanie się do ekipy. Podkreślam, według mnie. Informuje Ciebie również, że podanie zostanie Odrzucone, ponieważ nie spełnia pierwszego warunku. Powodzenia następnym razem! Do usłyszenia!
Administracja przyjmując 9 letnią osobę do ekipy bardziej by się ze wstydu spaliła i skompromitowała, niż cieszyła, iż mają nowego pomocnika. Weź się za naukę lepiej.
Nowe identify to nie nowy klient. Odrzucone ostatnie podanie dwa? dni temu. Nie rób z nas głupich Kuba, administracja ma możliwość sprawdzenia ID.