Imięiotr Dokładny nick w grze: Axelus_Gaming Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: w grze przebywam srednio prawie caly dzien a gram tylko na Creative Data urodzenia: 8 czerwca 2005 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: 2011 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: 2015 Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: na innych konntach ale na Axelusie nie Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple:nic Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: uprawnienia to kickowanie banowanie mutowanie wiecej nie pamietam ale obowiazki to pilnowanie czatu i pomaganie Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: bo lubie pomagac innym W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: kickne ich i napisze w kicku zeby sie nie klucili albo zbanuje taka mala metoda na nie ogarow ale w sumie bym ukaral tego co zaczyna Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: tak Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Jestem gosciem ktory interesuje sie historia II wojny swiatowej. Uwielbiam pomagac innym bo to mnie cieszy jak sie ludzie ciesza.Nagrywam na Youtube gry itd. Boje sie panicznie pajakow mam to po mamie. Lubie Serwery Survival+Gildie i Creative. Określ swoją dyspozycyjność:niewiem co to Umotywowanie podania: niewiem co to
Więc tak; Nie widziałem Cię nigdy na tym serwie, ani nie kojarzę nicku. Masz w dziale osobny wątek obok wzoru podania. Wystarczyło popatrzeć.. Ortografia, interpunkcja.. Gdzie to jest? Zdanie rozpoczynamy dużą literą. I w ogóle od kiedy ranga przed Moderatorem - Pomocnik ma uprawnienia do banowania? Jest takie coś jak wyszukiwarka Google. Nope.
Witaj Tutaj troche malo Ubogo Czasami kickiem nie wystarczy aby gracze sie nie klocili To sie dowiedz Zdanie sie rozpczyna duza litera Pomocnik nie może banować A wiec oceniam >estetyka podania 0% >W temacie powinno byc PODANIE Axeus_Gaming >Nie zrozumiales kilka punktow >Slaba aktywnosc na forum >orotografia A wiec wiadomo , ze jestem na wielkie NIE
Dobra, do rzeczy Nie pomagasz Nie widziałem Cię na serwerze Podanie nieestetyczne W podaniu jest ok. 50 błędów Kłamstwo ze stażem na serwerze Pomocnik nie może banować Za mało obowiązków Pomocnika Z twoich słów wynika że byłeś karany na innym koncie Nie czytałeś Regulaminu i Obowiązków Pomocnika Jestem na NIE.
TYTUŁ=brak prefiksu 1. "srednio" znaczy ile??? 2. Byłeś banowany 3. Posiadasz multikonta 4. Pomocnik który nie pomaga to nie pomocnik (zastrzeżenie do punktu 8.) 5. mało obowiązków 6. uprawnienia pomocnika to: /kick [nick] [reason] /mute [nick] [reason] 7. ale współpraca z ludźmi skoro od razu ich kickujesz 8. nie przypominam sobie żebyś kiedykolwiek pomagał innym 9. mała aktywność na forum 10. nie wiesz co to dyspozycyjność 11. nie wiesz co to umotywowanie 12. bardzo mało o sobie powiedziałeś podkreślam NAJWAŻNIEJSZYCH RZECZY BRAKUJE DODATKOWE ZASTRZEŻENIA: błędy językowe/ortograficzne JESTEM NA NIEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Witaj, 1. Podanie mało rozwinięte 2. Odpowiedzi nie są rozwinięte i poprawnie skonstruowane 3. Mało czasu poświęconego na napisanie podania Zapoznaj się: - ze wzorem podania na pomocnika -> https://craftapple.pl/forum/threads/wzÓr-podania-na-pomocnika.11/ - z podstawowymi informacjami komendami -> https://craftapple.pl/forum/threads/podstawowe-informacje-komendy.2269/ - z regulaminem -> https://craftapple.pl/regulaminy/22-08-2015-regulamin.pdf Pokaż nam że to właśnie Ty powinnaś być pomocnikiem. Udzielaj się na forum i pomagaj w grze. Spróbuj napisać podanie za miesiąc, poświęcając mu trochę uwagi. Podanie odrzucone.