MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Podanie o Pomocnika :)

Discussion in 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' started by kacpereuu221, 29 March 2018.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. kacpereuu221

kacpereuu221 Użytkownik

Imię:Kacper
    Dokładny nick w grze:kacpereuu221
    Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej:4godziny u was 2/1 godzina na innych np na ******
    Data urodzenia:16 styczen 1997
    Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja:2007rok i wersja 1.3.1
    Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple:2lata temu
    Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na Serwerze gry lub Forum:nie
    Czy posiadasz rangę PREMIUM na CraftApple:nie
    Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple:wgral bym nowe pluginy
    Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik:kikowac ludzi spamiacych na czacie ma dostep do gm 1 i inne
    Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem:mam juz 2 letnie doswiadczenie admina dlatego piszę podanie do was o range pomocnik ;)
    Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi:tak oczywiscie
    Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań.Nie lubię oceniać siebie. Jestem chłopakiem Nie do końca rozumiem czy żyje w tym świecie za kare czy mam jakąś misje do spełnienia. Czasami nie potrafię pogodzić się z rzeczywistością. Staram się być sobą. Uwielbiam siatkówkę chociaż nie umiem w nią grać.
    Co najbardziej podoba Ci się w grze Minecraft:najbardziej podoba mi się tryb multiplayer można spotykać się z przyjaciółmi i budowac rozne rzeczy przezywac przygody i wiele innych :)

• Burak Burak x 6
    • Zgadzam Się Zgadzam Się x 1
    • Nie zgadzam się Nie zgadzam się x 1
    • List
    #1 kacpereuu221, 29 March 2018
    Last edited by a moderator: 29 March 2018
    Reklama
  2. Elitoss :)

Elitoss :) Ryba

3. _Zyraf_

_Zyraf_ Żyraf

Podanie nie jest według wzoru obowiązkowy Prefix w tytule [Podanie] kacpereuu221.
    Brakuje Ci paru pod punktów
    Nie ma Gm 1 Pomocnik na trybie Survival ani SkyBlock i SkyWars. Jedynie gdzie każdy ma tryb Kreatywny to OpenCreative
    Po co Ci tu Pomocnik jak już tam ponoć masz Administratora.
    To nie są rozbudowane zdania.
    Wątpię, że masz 21 lat.
    Podsumowując twoje podanie jest niezgodne z Wzorem i przez twój jeden podpunkt gdzie zareklamowałeś serwer będziesz miał prawdopodobniej Bana. Na następny raz przemyśl to co piszesz ;)

• Zgadzam Się Zgadzam Się x 1
    • Zwycięzca Zwycięzca x 1
    • List
  4. MasterOfM4A4

MasterOfM4A4 Użytkownik

Już na starcie zła nazwa tematu :B.

- Na starcie reklama (3 linijka tekstu)
    - Pierwsza (publiczna) wersja Minecrafta została wypuszczona w 2009, więc nie wiem jak grałeś w 1.3.1 już w 2007 ;v
    - Jakie pluginy byś wgrał?
    - Pomocnik ma więcej obowiązków i uprawnień. Po za tym nie posiada on gm 1. Czym jest "inne"?

+ Grasz dosyć długo

to jedyne plusy jakie znalazłem, może jestem ślepy, ale innych prawie nie ma ;-;

Podanie napisane tak strasznie ściśle. Po znakach interpunkcyjnych brak spacji (oczywiście nie w wszystkich, ale w większości). Wygląda to wszystko jakbyś pisał to w jakieś 15 min. max. Prawdopodobnie w ogóle nie przeczytałeś przypiętych wątków w dziale. Brak przecinków w zdaniach, czy też w krótkich wypowiedziach sprawia, że niektóre wypowiedzi ciężko przeczytać.

Wszystko doprowadza do jednej krótkiej odpowiedzi...
    NIE :D

5. MCKAWKA

MCKAWKA Infomatyk, montażysta, fotograf

Reklama już na starcie podania, dobrze się zapowiada.
    Coś chyba skłamałeś z wiekiem, bo wątpię, żeby prawie 21 latek miał tak ubogi zasób słownictwa itd itd.
    Ani na serwerze ani tutaj Cię nie widziałam. Może to z tego względu, że konto na forum założyłeś dopiero DZISIAJ.
    Jedynie co wpływa na twoje dobre postrzeganie to to, że masz doświadczenie, bo byłeś administratorem na innym serwerze. Szkoda, że podałeś jego adres.
    Przemyśl co nie co, poczekaj i wtedy pisz podania.

6. PLmaxkoxPL

PLmaxkoxPL ƒσяєνєя αℓσηє

Witaj Kacper
    - Podanie niezgodne ze wzorem.
    - Podanie było pisane na szybko a miałeś dużo czasu aby przemyśleć i dobrze zaplanować owe podanie.
    - Mogłeś chociaż wyróżnić odpowiedź od zapytania choćby pogrubieniem czcionki.
    - Nie znasz podstawowych komend pomocnika.
    Podsumowując: Na NIE

~ Pozdrawiam Max ;)

• Lubię To Lubię To x 1
    • List
    Reklama
  7. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Niestety fakt, iż nie chciało Ci się poświęcić chwili, aby doprowadzić do ładu swoje własne Podanie każe nam wątpić w to, że będzie Ci się chciało poświęcić czas na wypełnianie obowiązków w Ekipie, a to przekreśla Twoją szansę na dołączenie do Ekipy.

Pograj na CraftApple kolejny miesiąc. Daj się poznać innym Graczom. Wpadnij na TS. Zwiększ swoją aktywność na Forum. Udowodnij, iż naprawdę "lubisz pomagać".

Znajdź chwilę na zapoznanie się z Regulaminem, Uprawnieniami i Obowiązkami Pomocnika, oraz Wzorem Podania.

A jeśli po miesiącu nadal będziesz chciał zostać Pomocnikiem, to napisz Podanie i zobaczymy.

Pamiętaj, Administracja posiada multikonta. Nigdy nie wiesz gdy patrzymy.

Kandydatura odrzucona.

Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page