MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Podanie o pomocnika

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika xok123, 26 Lipiec 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. xok123

xok123 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Imię:patryk
    Dokładny nick w grze:Szpidi
    Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej:6-5h codziennie serwery typu: przetrwanie
    Data urodzenia:2001r.11.01
    Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja:zaczęło się od 2010r 1.5.2 coś okolo tego
    Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple:2013r
    Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum:Nie nic z tych rzeczy
    Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie:W Minecrafcie nie ale w cs 1.6 i go tak
    Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Własciwie to nic bo ten serwer jest najlepszy na ktorym gralem
    Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik:pomocnik ma obowiazek pomagac moderatorom w ogarnianiu czatu,zgłaszac usterki/bugi ViceAdminowi lub Adminowi,Pomagać graczą w ich problemach,Pomocnik ma dostęp do dwoch komęd jak kick/mute
    Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem:podstawa chcenia jest miedzy innymi moje doswiadczenie wobec gry i wobec ludzi.Pomocnik powinien być dostępny dla wszystkich osob.
    W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty:postaram sie ustalic od jakiej kwestii zaczal sie dany konflikt i postaram sie we wspolpracy ze stronami tego konfliktu znajsc rozwiazanie,ktore biedzie dla wszystkich korzystne
    Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi:Tak posiadam
    Opisz swoją osobę:Mam na imię Patryk,teraz aktualnie mam 15 lat.Mieszkam w województwie Małopolskim.Jestem osoba taka ze ciagle probuje nowych rzeczy.W zyciu codziennym trenuje King-Boxing ale raczej zakoncze ten kurs i zapisze sie na mma.
    Umotywowanie podania:Jestem taka osoba,ktorej raczej mozna mi zaufac.Wiec to by jeszcze powiedziec jestem osoba pracowita i konsekwetna.Chcialbym pomoc ekipie na czacie.Myślę że sprobuje i postaram sie byc dobrym Pomicnikiem.^^

Reklama
  2. Inevara

Inevara Użytkownik
    Zasłużony

Docenione treści:
    322
    Twierdzisz, że grasz tu od 2013 roku. Ja twego nicku w ogóle nie kojarzę.

Chwalisz się, że pełniłeś podobną funkcję w CS 1.6 i Global Offensive. Tak się składa, że w te dwa tytuły grywam od lat i wiem, że rangi tego typu dostać może tam ktokolwiek, jak tylko zapłaci.

Po znakach interpunkcyjnych stawiaj spację, znacznie lepiej wszystko będzie wyglądać. Popraw też ortografię.

Aż się przyczepię. Co, jeśli nie znajdziesz (nie "znajsc") rozwiązania korzystnego dla wszystkich? Co, jeśli strony nie będą chciały współpracować?

"-Jak masz na imię? -Pa.."

Chodziło tu o opis twoich cech, nie o to, co robisz w życiu.
    "teraz aktualnie" Masło maślane, jak to mówią.
    Dodatkowo nie ma tu ani pięciu zdań, ani zdań rozbudowanych.

Ogólnie błędów w pisowni trochę się nazbierało.

Podanie mało czytelne.

Zerowa aktywność na forum (nie licząc tego podania).

I gwóźdź tego wszystkiego- tytuł wątku jest niezgodny ze wzorem.

Jestem na nie.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę