podanie o pomocnika imię: Dominik nick w grze: draks w grze przebywam około od 4 do 5 godzin najczęśćiej na survivalu rozpoczęcie gry 2012 wersja :1.11 rozpoczęcie gry w Craftapple.pl :2015 nigdy nie byłem karany na serverze Craftappel.pl i na Forum na serverze Craftapple.pl chciałbym dodać FreeVip i chciałbym trochę zmienić lobby. Uprawnienia i obowiązki pomocnika: podanie o pomocnika imię: Dominik nick w grze: draks w grze przebywam około od 4 do 5 godzin najczęśćiej na survivalu rozpoczęcie gry 2012 wersja :1.11 rozpoczęcie gry w Craftapple.pl :2015 nigdy nie byłem karany na serverze Craftappel.pl i na Forum na serverze Craftapple.pl chciałbym dodać FreeVip i chciałbym trochę zmienić lobby. Uprawnienia i obowiązki pomocnika: tpa,gamemode1,obowiązkiomoc innym graczom słuchać się admina . Chciałbym zostać pomocnikiem ponieważ:chciałbym trochę zmienić ten server na tyle ile by się dało. Na tym serverze konfliktów niemam . Posiadam umiejętność współpracy z lódzmi pamiętam jak kiedyś z moim kolegą budowaliśmy wielką arenę . Moja osoba dokładnie ja :jestem udćwy widać to jak na tym serverze szprzedawałęm moje działki to znaczy jedną xd . Lubię grać z innymi troche się znam na komendach i programowaniu . raz nagrałem film na youtube każdy się z niego śmiał undecided i teraz jusz nie nagrywam. A i uwielbiam budować umiem budować ozdoby domy wille i tym podobne . Znam podstawowe komendy typu /gamemode1 /give nick blok i /kick nick - Wyrzuca gracza z serwera /mute nick - np. 24h, 10min, 7day A i tworze różne piosenki robię animacje minecraft . Moja dyspozycja: będę budować gram na serverze codziennie słucham się wszystkich . Umotywowanie podania: jak mówiłem chce troche zmienić ten server. [/align] Chciałbym zostać pomocnikiem ponieważ:chciałbym trochę zmienić ten server na tyle ile by się dało. Na tym serverze konfliktów niemam . Posiadam umiejętność współpracy z lódzmi pamiętam jak kiedyś z moim kolegą budowaliśmy wielką arenę . Moja osoba dokładnie ja :jestem udćwy widać to jak na tym serverze szprzedawałęm moje działki to znaczy jedną xd . Lubię grać z innymi troche się znam na komendach i programowaniu . raz nagrałem film na youtube każdy się z niego śmiał undecided i teraz jusz nie nagrywam. A i uwielbiam budować umiem budować ozdoby domy wille i tym podobne . Znam podstawowe komendy typu /gamemode1 /give nick blok i tak dalej . A i tworze różne piosenki robię animacje minecraft . Moja dyspozycja: będę budować gram na serverze codziennie słucham się wszystkich . Umotywowanie podania: jak mówiłem chce troche zmienić ten server. [/align] TO NIE ŻART -.-
A to po co ? Jestem na Survivalu po 5-8h dziennie i nigdy nie widziałem twojego nicku . A konto na forum założyłeś nie cały miesiąc temu Nie osłabiaj mnie, FreeVip ? Drugi raz to samo ?? A gdzie odpowiedz ? /tpa ma każdy gracz /gamemode 1 no chyba ci się coś w głowie po przewracało. Nie będę pisał dalej bo szkoda mojego czasu. Gdzie są pytania ? Podanie napisane w 2minuty nie przyłożyłeś się w ogóle, zwiększ aktywność w grze, i na forum. Zacznij pomagać pokaż, że ci zależy. Następne podanie według mnie napisz za jakieś 2 miesiące, jak nie później. Poświędź ten czas na zaznajomienie się z REGULAMINEM