MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

podanie o pomocnika

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika XPawlak, 16 Luty 2017.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. XPawlak

XPawlak Użytkownik

Docenione treści:
    1
    Imię:Janek
    Dokładny nick w grze:XPawlak
    Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej:Gram 3 godz na craftapple też na mine*******
    Data urodzenia:18.07.2008
    Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: minecraft 1.7.2
    Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: 4.07.2015
    Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum:NIGDY I NIECHCE ale dostałem kilka kików
    Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple:Nic.Podoba mi się taki jak jest
    Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik:pomaganie graczą nie wyrażać się pomagać moderatorom,administatorom i vice administatorom
    Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem:bo chce pomogać innym graczą jak jestem normalnym graczem to nikt mnie nie słucha i chce sprawdzać cheaterów (jak tylko jest)
    W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty:Eeee tego nie wiem
    Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi:Tak kiedyś pomogłem szukać diaksów na kwadratowejmasakrze.pl i znalazłem 20 ^^
    Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań.jestem dobrzy w klasie dostaje często 6,5+ u mnie w klasie jest 23 osób więcej chłopców lubie grać w gry NAJBARDZIEJ W GRY NA VR jestem miły dla przyjaciół znajomych i kolegów i dorosłych.
    Określ swoją dyspozycyjność:Zawsze jak administator mi coś każe to ja to robie.
    Umotywowanie podania:Dla mnie lepiej będzie jak będe pomocnikiem, bo będe pomagać innym.

Reklama
  2. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    Niestety fakt, iż nie chciało Ci się poświęcić chwili, aby napisaćPodanie zgodnie ze wzorem każe nam wątpić w to, że będzie Ci się chciało poświęcić czas na wypełnianie obowiązków w Ekipie, a to przekreśla Twoją szansę na dołączenie do Ekipy.

Pograj na CraftApple kolejny miesiąc. Daj się poznać innym Graczom. Wpadnij na TS. Zwiększ swoją aktywność na Forum. Udowodnij, iż naprawdę "lubisz pomagać".

Znajdź chwilę na zapoznanie się z Regulaminem, Uprawnieniami i Obowiązkami Pomocnika, oraz Wzorem Podania.

A jeśli po miesiącu nadal będziesz chciał zostać Pomocnikiem, to napisz Podanie i zobaczymy.

Pamiętaj, Administracja posiada multikonta. Nigdy nie wiesz gdy patrzymy.

Kandydatura odrzucona.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę