Jestem na NIE. Miło, że przeprosiłeś. Nawet jeśli to jest sztuczne, to i tak miło, że o tym pomyślałeś. Ale pamiętaj, że aby przeprosiny coś znaczyły muszą być przyjęte przez przepraszanego. Nie zagłosowałem w ankiecie, bo nie ma w niej opcji "Skoro dostał drugą szansę, to dajcie mu teraz następną". Mylę się pisząc, że to nie Twój pierwszy taki wybryk, za którego wyłapałeś degrad ? "Opisz siebie w kilku długich zdaniach:" jest u Ciebie jedną z biedniejszych odpowiedzi jakie czytałem w dotychczas złożonych podaniach. Przez ten punkt całe Twoje podanie zdaje się być napisane na odwal. Napisałeś je dla jaj ? Przyznaj się. Niestety swoim ostatnim wybrykiem pokazałeś jak niedojrzały jesteś. Jak łatwo zachwiać Twoją równowagą psychiczną, wytrącić Cie z równowagi. Dzięki WielkiemuRandomowi, że nie byłeś wtedy ViceAdminem, bo kto wie może byśmy własnie grali na szóstej edycji CraftApple.pl Cytując mojego Waszego ulubionego pomocnika: "Wiek jest tylko liczbą, która jest wyznacznikiem ile się miało czasu na zebranie i poukładanie wiedzy w swoim życiu" Najwyraźniej w Twoim przypadku 16 lat to za mało czasu. -_- Moim skromnym zdaniem w tej chwili w ekipie jest wielu wartościowych ludzi. Nie ma dla Ciebie wśród nich miejsca. Wybacz.
Twoje zaangażowanie na serwerze i na forum świadczy o tym, że byłeś jednym z najlepszych Modów. Chciałabym zobaczyć znów Twój nick w gronie EKIPY. Życzę powodzenia
Dopisuję się do wypowiedzi ThreeEyedMaster, czyli NIE. Lub pomocnik może być, ale nie ma szansy na moda. kuniec
Nie wiem czy zostałeś zdegradowany czy sam zrezygnowałeś, nie wiem co przeskrobałeś ale pamiętam, że dopiero co byłeś modem i nagle jesteś graczem, a teraz znowu starasz się o rangę. Jak na mój gust zdecydowanie za wcześnie dlatego jestem na NIE.
Może na destrukcyjne działanie i odejscie z ekipy kilku graczy,miała wpływ pełnia księżyca lub chwilowa depresja Jednakże bądźmy Sune1984 obiektywni. Graczom z ekipy się obrywa, ale falę *emigrantów* którzy wrócili od...., wita się i jest cacy? Hm, w myśl zasady że- PO BURZY znów zaświeci słońce.....do następnej burzy itd.