Imię: Marcin Dokładny nick w grze: MazixPL Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: 5-8h weekendy/Dni powszednie różnie czasami nawet do 5h a czasami do 1h Data urodzenia: 2002.04.27 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: 1.1 Data koniec roku 2011 początek 2012 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: 2016.08.17 Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Tak, 7 Dni za logout podczas walki Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: KOCHAM CRAFTAPPLE Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Napewno bug z działkami Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Obowiązki to pilnowanie chatu, czyszczenie go, mutowanie, kickowanie graczy. Pomaganie nowy graczom w ogarnieciu serwera Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Lubię pełnić odpowiedzialne funkcje i być taką osobą która może pomagać innym W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Wysłuchując graczy i rozsądnym podjęciu decyzji? (Za bardzo nie rozumiem pytania) Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak! Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Określ swoją dyspozycyjność: Mam na imię Marcin. Jestem w wieku 14 lat. Lubię spędzać czas przy grach jak i najbardziej przy Minecrafcie. Lubię grać też w gry typu MOBA, ale najbardziej kręcą mnie gry gdzie mogę robić co chcę czyli oczywiście ten kwadratowy świat . W wolnym czasie uprawiam sport. Umotywowanie podania: Motywuje podanie. xD
Tytuł niezgodny ze wzorem, reklama w podaniu, krótki staż, słabo rozbudowane podanie, brak wypisanych komend pomocnika. Jestem na nie.