Nie widziałem jak pomagasz ale może jestem ślepy ...... nwm Ale dalej na nie LOL B) :dodgy: <3 :sleepy: :shy:
Wiesz sytuacja jest prosta. Kolega mówił, że grałeś i w miarę wszystko ogarniałeś. Nie rozumiem dlaczego składacie podania po rezygnacji. Ty jak i Marcinek7. Myślę, że moglibyście napisać prośbę do administratora w sprawie tymczasowego zawieszenia rangi, z powodów osobistych. U Ciebie sytuacja byłaby prostsza, gdyż byłeś moderatorem a nie świeżo co przyjętym pomocnikiem i w Twoim przypadku mogłoby to przynieść zysk dla obu stron. Ty zachowałbyś rangę na czas dłuższej nieobecności a administrator byłby tego świadomy, że nie olewasz swoich obowiązków i z nim to uzgodniłeś. Dlatego zastanówcie się (chodzi mi o tych co są w ekipie i pragną zrezygnować) czy warto odejść z serwera bez rangi i napisać podanie jeszcze raz, czy zostać usuniętym (czyt. zawieszonym) na dłuższy czas nieobecności by znowu wrócić z rangą a nie startować od nowa. To tylko moja sugestia, która może Wam w jakiś sposób pomoże . Co do podania jestem na tak. Zwięzłe, masz doświadczenie tutaj, większość Ciebie zna i spełniasz swoje obowiązki. To tyle z mojej strony pozdrawiam.
Zivci wszystko się zgadza masz rację, iż mogłem się "zawiesić" Lecz moja sytuacja była taka, że myślałem o końcu gry na CraftApple i w ogóle w minecrafta... okazało się być inaczej, więc postanowiłem wrócić i zacząć od nowa (do odważnych świat należy). Dziękuję za opinię widać, że jesteś ogarniętym człowiekiem i zapraszam Cię do złożenia podania, ponieważ CraftApple potrzebni są właśnie tacy ludzie!
Kuba Luba Ogarnij się dzieciaczku, to po pierwsze! A po drugie jeśli nie znasz mojej historii to się nie wypowiadaj Jesteś zbyt krótki w butach, żeby się wypowiadać na mój temat, więc pozdrawiam! Tselks TeeVa tak to bywa, są ludzie i są parapety
Muszę przyznać, że się trochę zastanawiałem. Podanie w porządku, z opinii innych wynika, że dobrze radziłeś sobie wcześniej więc nie widzę przeciwwskazań abyś powrócił do ekipy serwera. Jestem na TAK Powodzenia!