Wiek nie jest najważniejszy bo to tylko liczba najważniejsze jest to co ma się w głowie a wiek jest tylko wyznacznikiem ile się miało czasu na zebranie wiedzy i jej poukładanie Pozdrawiam Patryk
Podanie co prawda krótkie ale piękne. Wiek idealny. A czy grasz na serwerze to nie mogę stwierdzić gdyż nie wchodzę na Creative ale po opiniach innych wygląda na to że grasz. Jestem na TAK Jedynym minusem jest tylko to że w dniu rejestracji na forum piszesz podanie... Tak czepiam się szczegółów xd Ale dobra , przymknę na to oko
W sumie tu masz rację ;-) wcześniej nie korzystałem z forum bo nie widziałem nic dla mnie ale wszedłem, zobaczyłem i jestem codziennie @edit Wiesz. Sprawdziłem sobie i jestem zarejestrowany od 3.03.2015. Ale zaczynałem grać jakoś tydzień przed założeniem konta na forum ;-)
Hmm shoga shoga. pomyślmy + podanie przekonuje w 95% + wiek + jest czorny (bez urazy) + no no polubiłem ciee tak na 99% nawed jak mnie zdenerwowałeś + Zasługujesz
Z tego co czytam widzę ze chłopak ogarnięty na maxsa wszyscy na TAK a wiec nie trzymajcie chłopaka w napięciu (wystarczy ze go dziewczyny na serwerze meczą ) Podzielam wasze zdanie niech chłopak do administracji się dostanie
@♥Lejdeczka♥ czy tam wolisz Oliwia widzę że nie podpasował ci wątek w którym pokazał swoją wycieczkę i jesteś na nie -,- Idź do Alberta a nie tu siedzisz Jeżeli kogoś uraziłem w jakimś stopniu przepraszam :3
Jestem na TAK. - Pomagasz - Jesteś miły i sympatyczny - Gdy nie ma nikogo z ekipy starasz się ogarnąć czat
Ja tam Cie widziałem jak przeklinasz na Creative. A to najkrótsza droga do tego by zostać kolejnym członkiem Ekipy, który ciśnie po graczach. Którzy przeważnie są młodymi dzieciakami.