MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[Podanie] stolenlegacy

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika stolenlegacy, 12 Czerwiec 2015.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Ogarnięty

Ogarnięty Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Orto ludu, orto. Czytać waszych postów się nie da.

Reklama
  2. PANiK_

PANiK_ Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Wiesz co? Jestem na nie. Nie lubie jak dzieci bawia sie w pomocnikow na czacie jak mialo to miejsce dzis. Zreszta nie widze cie w tej ekipie.

3. Phantom_Screw

Phantom_Screw Użytkownik

Docenione treści:
    3
    Dzieci xD Dobre sobie hahah xD

4. ProtectionZ

ProtectionZ Użytkownik

Docenione treści:
    0
    PANiK, czyli Ty pomaganiem nazywasz bawienie w pomocników :-D ? Hehe jak też pomagam to ja też się bawie w pomocnika :-D ?

5. xXSoniaXx

xXSoniaXx Użytkownik

Docenione treści:
    8
    Nie podoba mi się stwierdzenie ze przestaniesz sobie żartować z graczy to raz dwa nie zauważyłam wypowiedzi na forum trzy nicki ekipy podajemy w pełnej nazwie

Neutral

6. stolenlegacy

stolenlegacy Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Okej, jeśli sama adsone zarzuca mi takie rzeczy to chyba pora się wybronić:

1. Odnośnie żartowania z graczy: po pierwsze to był TYLKO żart, a po drugie, był nawiązaniem do krótkiej rozmowy z Three_Eyed_Master. Nigdy z nikogo nie kpiłam, nie poniżałam i nie wyśmiewałam. Jeśli żartowałam to był żart sytuacyjny, który mógł na chwilę podkręcić rozmowy na czacie. Nie wiem czy ktoś zwrócił uwagę, ale jeśli w ciągu dnia czat jest zapełniony to ja zwyczajnie na świecie się tam nie wpycham bo nie mam po co. Są jeszcze prywatne wiadomości.

2. Zwrócono mi też uwagę odnośnie braku aktywności na forum. I tu muszę przyznać rację. Nie udzielam się na forum, ponieważ nie widzę sensu wpychania się tam z moimi trzema groszami. Jeśli się nie udzieliłam, to znaczy, że uważam, iż moje zdanie niczego nowego nie wniesie. Wybaczcie za to, ale nie będę pisać głupot, żeby nabijać sobie statystyki.
    A to, że się nie udzielam, nie znaczy, że nie znam tematów rozmów i nie wiem co się dzieje. Za każdym razem gdy włączam minecrafta, włączam również to forum.

3. No i te nicki graczy. Droga ViceAdministracjo, nie ma nigdzie zapisu, że to mają być pełne nicki. Jak również nie ma zapisu o ich ilości. Mogłam podać ich 3, 4, mogłam wymienić wszystkich (bo przecież jest ich kilku), a tak samo nazwy. Mogłam podać pełne nicki, gdybym znała ich imiona to pewnie napisałabym ich imiona bo tak jest najgrzeczniej. A że nie mogłam (tak jak w grze) użyć tabulatora, który uzupełniłby nick, a nie chciałam się zbłaźnić zmienioną literką, czy spacją tam gdzie nie trzeba, to po prostu użyłam ich skrótowych nicków. Ot, cała historyja.

Naprawdę jest się do czego przyczepiać?

Pozdrawiam!

7. shoga

shoga Użytkownik

Docenione treści:
    1
    Brawo stolenlegacy :) sprawa wygrana ;)

Tym samym udowadniasz że bardzo nadajesz się na to stanowisko. Zobaczymy jeszcze co powie Infi teraz tylko czekać. Ja trzymam kciuki za Ciebie ;)

Pozdrawiam
    Kewin "shoga"

Reklama
  8. xXSoniaXx

xXSoniaXx Użytkownik

Docenione treści:
    8
    Bardzo ładnie się wybroniłas, co do nicków to chodzi o to że podanie jest oficjalnym pismem, dlatego nie jest to nigdzie uwzględnione :) za ładna obronę jestem na tak

Widziałam jak pomagasz na msg jesteś miła i uprzejma

A dla innych graczy ta sytuacja powinna być przykładem, ponieważ po zarzutach umiałaś się spokojnie wytłumaczyć a nie krzyczeć wyzywać itd:) masz u mnie dużego plusa

9. MrAstar

MrAstar Użytkownik

Docenione treści:
    18
    Gratki świetnej obrony. Udowadniasz, iż jesteś osobą, która w 100% nadaje się na tą rangę :) Wielkie tak!

10. Craftapple.pl

Craftapple.pl Administrator
    Członek Ekipy Administrator

Docenione treści:
    589
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę