MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[Podanie] szabii

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika Szabii, 28 Maj 2015.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Szabii

Szabii Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Może inaczej, nie chodzi mi o to że się boję, tu chodzi o to że nie mam po co pisać (mam /msg :p), ludzie nie raz jak NIE ma ekipy się wyzywają nawet o to że napiszesz coś na czacie (wkurza do bólu). Gdy jest ktoś z Ekipy jakoś się nie chcę produkować (zazwyczaj nie mamy wspólnego tematu) i jeśli chce z kimś pogadać to używam /msg albo TS3.
    Proste? Wytłumaczyłam? Przepraszam za "boję się że napiszę coś głupiego", nie chodziło mi dosłownie o to że się boję. Uznajmy że jestem TROCHĘ nie śmiała.

Reklama
  2. MsKornel

MsKornel Gość

Jesteś BARDZO nieśmiała taa.. xDD

3. Ogarnięty

Ogarnięty Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Krzyss06 może dlatego ty jej nie widzisz, bo nie udzielasz sie na forum, na serwer rzadko wchodzisz, a jak już wejdziesz to..

4. Szabii

Szabii Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Jak mówiłam, jestem na serwerze codziennie. Czasami trzeba kliknąć Tab i zobaczyć kto jest, to nie jest wysiłek.
    Co do wczorajszego "nie pyskuj" do MsKornel:
    To nie było żadne wyzwisko, obraza, i tego typu. Goniłam się z nim przez cały dom i wszystko co było obok. Czy na poważnie, jak napisze nie pyskuj, to od razu jest to zachowanie, które nie przystoi osobie ubiegającej się o pomocnika? Rozumiem napisanie przekleństwa, wyzwiska na np. Admina, Spam na czacie i wszelkie inności związane z kick'ami. ALE TO BYŁA TYLKO "ZABAWA". To co, jak będę pomocnikiem to nie wolno mi się śmiać? Bawić życiem? Podobno wszystko jest dla ludzi. Nie raz widziałam osoby, które też starały się o pomocnika. Pisały że są bardzo ogarnięte. Wchodzą na serwer i przeklinają, wyzywają (nie pytajcie kto to taki, bo nie pamiętam już tych osób, sorry). Jeśli pomocnik ma na 100% się nie śmiać, bawić, rozmawiać z innymi, itd. To można usunąć wszystkich pomocników, którzy czerpali korzyści z życia. Rozumiem że dla niektórych takie zachowanie (napisanie nie pyskuj -.-) to skandal, ale bez przesady.
    Nie chciałam nikogo urazić, przepraszam jeśli to zrobiłam. Ale już się denerwuję. Staram się o pomocnika, tylko po to żeby pomagać. Nie robię tego dla sławy.

5. shoga

shoga Użytkownik

Docenione treści:
    1
    No ogarnięty dokończ. To co?

6. MrAstar

MrAstar Użytkownik

Docenione treści:
    18
    Jasne że na tak ;)

7. shoga

shoga Użytkownik

Docenione treści:
    1
    No to teraz gdy się wczytałem w wasze komentarze to wam powiem bardzo dobitnie.

Wiek, wiek, wiek -_- serio? Ile razy mam o tym pisać? Ile razy mam wam mówić?
    Tak jakbym mówił do ściany!

Proszę. Pochwalcie się swoimi dokonaniami.
    Mam 22 lata. Robiłem rzeczy, o których wam nawet się nie śniło. Wiedzą równam o wiele starszym. Bo nie siedziałem przed komputerem.
    W wieku 13 lat przesiedziałem kilka dni w lesie mając tyko nóż, menażkę i puszkę survivalową. I wy śmiecie mówić, że wiek jest wyznacznikiem? Owszem jest. Ale czasu jaki się miało na zebranie wiedzy i jej ułożenie. Ja w wieku 15 lat objąłem swoje pierwsze stanowisko dowódcze mając pod sobą 8 osób. A w wieku 18 może już 19 miałem pod sobą jako już młody instruktor i dowódca ponad 30 osób.

Tyle w sprawie wieku!!! Powtarzam!!!
    !!!WIEK TO TYLKO LICZBA!!!

Moja opinia do Twojego podania.
    No co mam mówić powody są już wymienione.
    Moim zdaniem...

TAK

Reklama
  8. MsKornel

MsKornel Gość

@szabii nie uraziłaś mnie bo cb lubię <3 xD i do wszystkich innych mnie czy nwm kogo innego Ania gada z wieloma ludźmi zaczynając ode mnie kończąc po Marcinie (dla nie kumatych Astarze) a my to robimy dla przysłowiowej ,,beki" więc cichajta ^^ <3

@shoga proszę mogę napisać co zrobiłem :
    Mam 11 lat i przeżywam do dziś nie ciekawe rzeczy.Od prawie 4 lat jestem tępiony w szkole (bity,wyzywany itp.) i jeżeli jednej z tych rzeczy nie robią nie odzywają się wiecie JAK TO JEST CIĘŻKO ?! przez 4 lata nikt przez prawie cały dzień się do ciebie nie odzywa to jest tak jakby być odizolowanym od świata ROZUMIECIE !? a znajomych czy przyjaciół etc. mogę sobie znaleźć w internecie czy też na koloniach (ale to przeważnie max 2 tyg) więc ta "znajomość" trwa krótko.Jedyną szansę jaką mam to za rok w gimnazjum (bo za rok tam idę) ale wątpię że mi się uda bo jestem beztalenciem i wielu rzeczy z przedmiotów ścisłych nie rozumiem a do nauki nie mam "motywacji" ale i tak próbuję na siłę ale nie wychodzi i jestem załamany.PRZEZ 4 LATA UNIKANYM A JA W DEPRECHE NIE WPADŁEM (xD) to jakiś cud chociaż miewam myśli samobójcze.Mógłbym mówić o innych rzeczach bo jest ich sporo ale wolę je zachować bo to bardziej prywatne sprawy dla mnie.I to wykształtowało mój charakter na bardzo mocny chociaż jeszcze dużo przede mną to już trudniejsze sprawy niż inni moi rówieśnicy.

DZIĘKUJĘ i oczywiście znacie moją opinię na TAK

9. shoga

shoga Użytkownik

Docenione treści:
    1
    Polecam Ci wstąpić do ZHP (Związek Harcerstwa Polskiego) lub do ZS "Strzelec" OSW (pot. Strzelca). Tam znajdziesz ludzi, którzy nie oceniają po wieku, kolorowych napisach czy przeszłości. Tam są ludzie, którzy chcą zmienić świat na lepszy.

Przeżyłem w swoim życiu wiele. Były wzloty i upadki. Ale właśnie te 2 organizacje mnie nauczyły życia. Poprzez przyjaźń, braterstwo i kształtowanie własnego charakteru.

Ciężko jest mnie złamać fizycznie czy psychicznie. Nigdy się nie poddaje w swoich działaniach. Jeśli zaś dochodzi do tego, że muszę się poddać to znaczy że było bardzo BARDZO ciężko.

MsKornel. Znajdź w sobie siłę i pokaż na co Cię stać. Nie przemocą lecz zawziętością. Nie wiem czy czytałeś "przypadki Robinsona Cruzo" (przepraszam za możliwy błąd w nazwisku)... on się nie poddał. To była moja pierwsza książka o survivalu. Pamiętaj... słowo gorsze od czynu.

Mam nadzieje, że dałem co nieco światła na Twoje życie ;)

Pozdrawiam
    Kewin "shoga"

10. roxdiax15

roxdiax15 Użytkownik

Docenione treści:
    0
  11. Fabix60002

Fabix60002 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Jestem na nie
    :shit:

12. TseIksTeeVa

TseIksTeeVa Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Roxdiax jak masz takie durne posty z emotka kupy pisac to lepiej sobie daruj, raz ze Twoje posty ZUPELNIE NIC nie wnosza do tematow to jeszcze szczypie w oczy jak sie patrzy. Na poczatku trzeba bylo czytac regulamin forum.

@up. Pana wyzej tez bym prosil o ogarniecie swojej "kupki"

13. Ogarnięty

Ogarnięty Użytkownik

Docenione treści:
    0
    To tylko emotka... Co ona Ci przeszkadza?
    [hr]
    I to nie jest zabronione. W końcu admin sam tą emotke dodał. Radze Tobie regulamin przeczytać.

14. TseIksTeeVa

TseIksTeeVa Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Czytalem i Ci powiem ze posty nic nie wnoszace do tematu sa zakazane i nie chodzi mi o to ze jej uzyl tylko o to ze dal ja w niewlasciwym miejscu. Jak chce to niech sobie idzie na sb i tam stawia klocki ( ewentualnie na mc)

15. TseIksTeeVa

TseIksTeeVa Użytkownik

Docenione treści:
    0
    No widzisz, na tyle pozwala Ci twój iloraz inteligencji/ powrocmy do podania ( a jak masz jakies sapy to na PM zapraszam )

16. RaddiPL

RaddiPL Access Denied

Docenione treści:
    7
    Z serwerza cie nie znam ale po przeczytaniu twojego podania I opinii graczy jestem skłonny uznac cie za osobe nadajaca sie do tej funkcji.
    Jestem na tak

17. Szabii

Szabii Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Prosiłam... Dlaczego jesteście na nie? Uzasadnienie? Proszę.
    Co do Kupy, to nie jest miejsce na takie rzeczy. Ja też mogę w kom. Pokazać kupę. Proszę o ogarnięcie się, napisanie czy jest się na "tak" czy "nie" (Z UZASADNIENIEM!). Takie zachowanie może pokazywać tylko osoba, która nie ma za grosz szacunku do mnie i reszty, to obrzydliwe, brzydzę się takimi ludźmi!
    Jeszcze raz dziękuję za pozytywne odp. Osoby, które powiedziały samo "nie", proszę o uzasadnienie.

18. MsKornel

MsKornel Gość

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę