MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[Podanie] TwojaTesciowa

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika TwojaTesciowa, 4 Maj 2017.

Tagi:
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. TwojaTesciowa

TwojaTesciowa Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Imię: Marcin
    Dokładny nick w grze: TwojaTesciowa(niemyl mnie z kobietą)
    Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: ok. 2 godziny, craftapple
    Data urodzenia:
    20 Maj 2003 (wiek 13)

Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: kilka lat temu, wersja to chyba 1.8.X
    Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: 1 rok temu*stare konto) 3 miesiące (nowe)
    Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: miałem tylko 2 kicki
    Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: dokładnie, chciałem zmienić craftapple na lepsze co aktualny system anty cheat wogule nie wykrywa cheatów
    Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: komenda /kick (nick) (powód) oraz /mute (nick) (na ile mute)
    Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: codziennie gdy wchodzę na serwer o 11.00 ktoś przeklina a pomocnika nawet niema
    W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: najszybciej mute jeśli ktoś nie chcę się uspokoić po 2 kickach.
    Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: tak.
    Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Jestem Marcin. Mam 13 lat. Mieszkam w darłówku(nie powiem adresu :p). Chcę zostać pomocnikiem. Lubię Minecraft <3.
    Określ swoją dyspozycyjność: nie wiem dokładnie co to znaczy, ale raczej średnio
    Umotywowanie podania: Lepsze niż ostatnie, ty oceń..., spokojne(bo nie tak że wszystko Z DUŻEJ LITERY)

Reklama
  2. DJCreeperYT

DJCreeperYT ☆|Walker nr. #6463|☆

Docenione treści:
    543
    Witaj
    Ocena:
    • Nie widziałem jak pomagasz
    • Nie zna serwera
    • Aktywność na forum +
    • Podanie nieestetyczne
    Cytat:
    Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: dokładnie, chciałem zmienić craftapple na lepsze co aktualny system anty cheat wogule nie wykrywa cheatów
    Serwer nie ma systemu anty cheat, nie wiem kto Ci takich głupot naopowiadał, ale wiem że jest anty x-rey.
    Cytat:
    Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: ok. 2 godziny, craftapple
    Na jakim trybie?
    Cytat:
    Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Jestem Marcin. Mam 13 lat. Mieszkam w darłówku(nie powiem adresu :p). Chcę zostać pomocnikiem. Lubię Minecraft <3.
    To nie są rozbudowane zdania
    Cytat:
    Określ swoją dyspozycyjność: nie wiem dokładnie co to znaczy, ale raczej średnio
    A od czego jest wikipedia?
    Jestem na NIE.

3. Sinmiedo

Sinmiedo Biznesmen

Docenione treści:
    492
    Napisz jaki posiadałeś wcześniejszy nick, bo to bardzo istotna rzecz przy rekrutacji na stanowisko pomocnika.

• Nie zgadzam się Nie zgadzam się x 1
    • Zabawne Zabawne x 1
    • Lista
  4. JulaJula

JulaJula Użytkownik

Docenione treści:
    11
    Witaj

Więc tak, tu miało być 5 rozbudowanych zdań. Jest 5 zdań tyle że nie rozbudowanych.

Plusy
    - Aktywność na forum
    Teraz mniej przyjemna rzecz
    Minusy
    -Nie wymieniłeś wszystkich obowiązków pomocnika
    -ortografia choć to nie jest aż tak ważne

Jestem Na NIE

Ps. Sory za podkreślone minusy :p . Nie mogłam zdjąć podkreślenia

• Zgadzam Się Zgadzam Się x 2
    • Nie zgadzam się Nie zgadzam się x 1
    • Lista
  5. smoollberry

smoollberry aka snows
    Członek Ekipy Moderator

Docenione treści:
    740
    Witaj,

To nie miał być serwer tylko podserwer.

Tak jak wspominano wcześniej - podaj ten stary nick.

Tylko? MOIM ZDANIEM to są AŻ dwa kicki.

A gdzie obowiązki?

Tylko tyle?

Aha? No to by nie była postawa godna Pomocnika.

Tak jak mówiono wyżej - to nie jest 5 rozbudowanych zdań.

Halooo, interneeet.

Nawet tego nie skomentuję XD

OCENA OGÓLNA

- Krótki staż na serwerze,
    - Ortografia,
    - Interpunkcja,

/ Zachowanie na serwerze,
    + Wiek, o ile nie kłamiesz,
    + Staż na MC.

PoDsUmOwAnIe

Jestem na
    NIE.

Pograj na CA kolejny miesiąc, wpadnij na TS, udzielaj się na forum, pomagaj na serwerze, daj nam się poznać.

Pozdrawiam
    SnowS

6. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    Niestety fakt, iż nie chciało Ci się poświęcić chwili, aby doprowadzić do ładu swoje własne Podanie każe nam wątpić w to, że będzie Ci się chciało poświęcić czas na wypełnianie obowiązków w Ekipie, a to przekreśla Twoją szansę na dołączenie do Ekipy.

Pograj na CraftApple kolejny miesiąc. Daj się poznać innym Graczom. Wpadnij na TS. Zwiększ swoją aktywność na Forum. Udowodnij, iż naprawdę "lubisz pomagać".

Znajdź chwilę na zapoznanie się z Regulaminem, Uprawnieniami i Obowiązkami Pomocnika, oraz Wzorem Podania.

A jeśli po miesiącu nadal będziesz chciał zostać Pomocnikiem, to napisz Podanie i zobaczymy.

Z tym, że jeśli naprawdę będziesz chciał nim zostać to licz się z koniecznością zmiany nicku, bo Twój obecny jest nieakceptowalny.

Pamiętaj, Administracja posiada multikonta. Nigdy nie wiesz gdy patrzymy.

Kandydatura odrzucona.

• Zgadzam Się Zgadzam Się x 3
    • Lubię To Lubię To x 2
    • Lista
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę