Kuba jesteś na forum od dzisiaj... Spodziewałam się tu Twojego posta lecz z normalną wypowiedzią. Masz rację , Admin nie czyta opinii innych graczy ale dzięki komentowaniu wiem co niektórzy sobie o mnie myślą. A co do dziękowania... Tego wymaga kultura osobista - u Ciebie najwyraźniej jej brak.
Jak najbardziej na tak Bardzo ładne podanko. @ThreeEyedMaster Mogło ci się wydawać, że "prawie nic nie robie" lecz to nie prawda, ponieważ byłam przez ponad tydzień poza domem czyli na "wakacjach". Oczywiście wiedział o tym XInfiniterX, MrAstar i adsone. Od jutra już "normalnie" powracam na serwer i będe pełnić swoje obowiązki. Pozdrawiam
Pomimo małego wieku jestem na T-A-K. Argumenty dlaczego jestem na tak wymienili moi rówieśnicy. Pozdrawiam "Frie" Feliks
Na tak -Pomaga więcej niż niektórzy z pomocników, -Dobra interpunkcja i ortografia Po prostu pomocnik idealny.
=======================EDIT=================================== Gracz bardzo miły, pomaga więcej niż nie jeden z pomocników, często ogarnia serwer, kiedy nie ma nikogo z ekipy, chociaż ma nie wiele lat, to jest bardziej ogarnięta od nie jednego 16 latka. Nie widzę żadnych przeciwwskazań, aby dac Ci T-A-K. Pozdrawiam ProtectionZ
Napisz te dziękuję 100 razy jeszcze... Po co walisz zbędne posty?! Piotr (dla niekumatych - admin) i tak nie czyta wypowiedzi graczy -.- A jeśli chcesz znać moją opinię to oczywiście na NIE - wiek , podanie nieczytelne , nie pomagasz , nie jesteś ogar , liżesz d**e administracji i ekipie i jesteś kolejnym ś******m które gra miesiąc a ma 300 postów
@up większość bardziej ogarniętych ludzi będzie ignorować twoje wypowiedzi, więc się nie wysilaj się z pisaniem . Co ci to da, że się wyżywasz na klawiaturze jak taki komentarz i tak nie zostanie wzięty pod uwagę przez administrację a prędzej dostaniesz warna? . Może to przeczytasz może nie, nie będę karmić trolli. Pozdrawiam.
Bardzo dziękuję za opinię DomciaQ oraz ProtectionZ A Ciebie Kuba proszę o zabranie Twojej osoby oraz perfidnego charakteru z tego wątku , a najlepiej z całego forum. Ps. Gdyby Kuba jednak zdecydował się zostać na naszym forum proszę o ignorowanie go nie tylko w tym wątku , dzięki temu zrozumie iż nie ruszają nas jego trollingi i wredne komentarze.
Cóż podanie jest ładne, zachowanie na serwerze jest praktycznie wzorowe i co jest dla mnie również ważne pomaga. Jestem na TAK