MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Podanie

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika Lobbusia, 29 Lipiec 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Lobbusia

Lobbusia Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Imię: Natalia
    Dokładny nick w grze: Lobbusia
    Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Najchętniej gram na CraftApple i mogę poświęcić 4 godziny w roku szkolnym a w wakacje cały dzeń
    Data urodzenia:02.03.2005
    Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja:3 lata temu
    Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple:4 miesiące temu ps grałam na innym koncie ale je zmieniłam
    Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: nie
    Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie:nie bo żaden server nie był tak fajny
    Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: zablokować nielegalne potki ps codziennie widzę takich ludzi co nimi rzucają
    Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: kickować i wyciszać
    Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem:bo mam dosyć ludzi którzy utrudniają życie innym i ich obrażają
    W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty:mogę porozmaweć z graczami, dać mu kicka lub mute
    Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi:tak bardzo duże
    Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań.
    Określ swoją dyspozycyjność:Jestem spokojna nie denerwuję się za często.Jestem lubiona i nikt się ze mną nie kłóci.Lubię gry: Minecraft i kogama. Znam się na komputerach mam 6 z informatyki.Szubko piszę i bez błędów
    Umotywowanie podania:bo uwielbiam pomagać i karać ludzi B)

Reklama
  2. Inevara

Inevara Użytkownik
    Zasłużony

Docenione treści:
    322
    Można powiedzieć, że podanie niezgodne ze wzorem ze względu na dwa czynniki- tytuł i to:
    Do tego jeszcze parę rzeczy.

W punkcie o serwerach i czasie gry chodzi o części tego serwera, czyli survival, creative lub skyblock.

Przybliżona data rozpoczęcia gry. Jeśli piszesz, że na innym nicku grałaś, to może wspomnisz, jaki to nick?

1. Raczej dostęp do komend umożliwiających wykopywanie i wyciszanie.
    2. Gdzie obowiązki?

I właśnie po to powstała komenda /ignore.

Takie miotanie mutami i kickami to zwykłe nadużycie, a nie sposób rozwiązywania konfliktów.

Poprawna gramatyka, poparcie stwierdzenia, poprawna interpunkcja- oto czego tu zabrakło.

Każdy kandydat "uwielbia pomagać", a chęć karania ludzi to raczej nie jest dobry motyw.

Jestem na nie.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę