U mnie sny są odzwierciedleniem tego co robiłem przed pójściem spać (w ciągu dnia). Za kilka dni matura, ale sporą część czasu wolnego od nałuki poświęcam na pogrywanie w WoT-a, tak więc ostatnimi czasy non stop śni mi się mieszanka pisania matury w czołgu KV-13 na malinówce
No to lecim - Obudziłem się w środku nocy. Uznałem, że po prostu coś musiało mnie wybudzić. W Czasie, gdy schodziłem po schodach, coś zaczęło się nie miłosiernie tłuc w kuchni. Powoli uchyliłem drzwi, a tu nagle... głęboka nocna cisza. Wróciłem do łóżka, ale gdy już miałem zasnąć, coś zaczęło po mnie skakać. To Był [I Tu Zaczyna się Idiotyzm] Latający widelec. Wtedy się okazało że spałem [sen w śnie? przypadek? ( ͡° ͜ʖ ͡° )] przez całą noc. Gdy Miałem już zejść na dół schody się pode mną załamały, i spadłem na wielką górę kulek naftaliny. I w tym momencie się obudziłem [naprawdę] a naftalina się wzięła z tąd, że ktoś wylał paliwo na podjazd. Szczęśliwy Koniec ^^
@up Bardzo dziwny sen, a ja myślałem, że mam nienormalne! Jeżeli chodzi o wypowiedzi (opowiadania etc.), staraj się używać wyrównania od lewej. Ogólnie bardzo chludnie napisane i bardzo mi się podoba, ALE weź coś z tymi kolorami XD Ja niestety od jakiegoś czasu nie mam snów,a co za tym idzie ciężko mi coś napisać ;/
@edit Sen z wtorku: Gram sobie w mc na CA, jak zawsze, nagle tepa mnie Infi na "testowy podserwer". Tepnął też innych graczy (kilku, ok. 5). Mamy zagrać na tym podserwerze w minigrę. Gramy, gramy... Nagle na CA wchodzi moja pani pedagog z mojej szkoły i... Spongebob ;-; Kontrolują przebieg gry, a ja przegrałam tą grę... KONIEC XD
@up Skoro miałeś bardziej dziwne sny to możesz się nimi podzielić! Nie trzeba ograniczać się do jednego Nie ukrywam, że liczę na zainspirowanie się waszymi snami i przyśni mi się coś podobnego