MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Pomocnik

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika Al_eksander, 13 Styczeń 2017.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Al_eksander

Al_eksander Użytkownik

Docenione treści:
    2
    Imię: Aleksander
    Dokładny nick w grze: Al_eksander
    Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: W grze przebywam od 1 do 6 godz. Najchętniej gram na mc.craftapple.pl między innymi dlatego że sie do niego przyzwyczaiłem i że mam na nim rangę Premium.
    Data urodzenia: 22.07.2005 r.
    Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Wersja 1.7.4. Zacząłem grać w Minecraft tak ok 3 lata temu
    Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Craftapple to był mój drugi serwer a zacząłem na nim grać tak mniej więcej ok półtorej roku temu albo dwa lata temu
    Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie nigdy nie byłem karany oczywiście nie licząc kilku kicków. A na forum jestem nowy
    Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Po pierwsze chciał bym aby ten serwer był wolny od wulgaryzmów na chacie i chiterow.
    Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Obowiązki pomocnika to pomoc innym graczom oraz posłuszeństwo Adminowi, Viceadminowi i Moderatorowi. A uprawnienia do komend: /kick [nick]
    [powod], /mute [nikc] i /clear [nick]
    Dlaczego chciałbyś zostać pomocnikiem: Ponieważ gdy np.: niema nikogo za administracji na serwerze i ktoś reklamuje serwer albo przeszkadza w grze innym graczom to jestem bezsilny.
    W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Np.: gdy dwóch graczy się kłuci to ustalę o co poszło i spróbuje ich pogodzić bez użycia komend jeśli to nie poskutkuje to wyrzucę obu a jeśli to nie przerwie ich sporu to ich wyciszę.
    Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Myślę, że tak i raczej z tym nie będzie problemu (z niczym nie będzie problemu :D).
    Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań: Nazywam się Aleksander mam 11 lat mieszkam w Warszawie w dzielnicy Bielany. W minecraft gram ok 3 lata od 2 klasy. Chodzę do klasy 5 szkoły podstawowej na wolumen. Jestem osobą miłą, uczciwą, sumienną i pracowitą. Interesuje się klockami lego mam ponad 11 dużych zestawów i kilkanaście mniejszych. W przyszłości chciałbym zostać prokuratorem ponieważ lubię rozstrzygać konflikty i wymierzać sprawiedliwość.
    Określ swoją dyspozycyjność: Gram w piątki i niedziele po ok tak 4 godz jeśli zostanę pomocnikiem to będę grał głównie na Craftapple.
    Umotywowanie podania: Chcialbym zostać pomocnikiem ponieważ jestem doświadczonym graczem. Chciałbym też pomogać graczą i sprawić aby ten serwer był jak najlepszy. Chciałbym też aby to podanie zostało przyjęte ponieważ moim marzeniem było zostać administratorem serwera ale niestety nie mam tyle czasu aby się porządnie tym zająć a teraz przynajmniej będę mógł być pomocnikiem.

Reklama
  2. Dragon

Dragon Użytkownik

Docenione treści:
    0
    1. Nie odpowiedni wiek
    2. niegrasz tyle na CA
    3. zapoznaj się z obowiąskami pomocnika
    4. podanie nie czytelne

5 jestem na NIE :>

3. Hate_you

Hate_you Użytkownik

Docenione treści:
    118
    Nie zrozumiałeś pytania, twoja odpowiedź ma ukazać czy grasz na Survivalu, czy tam na Creative.

Wystarczy sama data

Totalna bzdura, obowiążki, nie są ci znane jak widać, komendy również

Witaj Aleksandrze, podanie jest napisane skromnie, ortografia oraz interpunkcja leży, obowiązki pomocnika są ci nie znajomę komendy również, zwiększ aktywnośc na forum, w wolnym czasie zapoznaj się z regulaminem.

4. -LiTTle_FoX_In_The_BoX-

Docenione treści:
    0
    ,,Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: W grze przebywam od 1 do 6 godz. Najchętniej gram na mc.craftapple.pl między innymi dlatego że sie do niego przyzwyczaiłem i że mam na nim rangę Premium."
    Chodziło o tryb na którym grasz np. Survival.

,,Data urodzenia: 22.07.2005 r."
    Masz 11'5 lat, czyli nie odpowiedni wiek.

,,Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Po pierwsze chciał bym aby ten serwer był wolny od wulgaryzmów na chacie i chiterow."
    Też chciałbym żeby na serwerze nie było cheater'ów ani wulgaryzmów na chacie, ale mówi się trudno ;(

,,Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Obowiązki pomocnika to pomoc innym graczom oraz posłuszeństwo Adminowi, Viceadminowi i Moderatorowi. A uprawnienia do komend: /kick [nick]
    [powod], /mute [nikc] i /clear [nick]"
    nigdy nie słyszałem o komendzie /clear ;p

Sorry dude, NIE.

5. lucklucky10

lucklucky10 Były ViceAdmiηistrator. STUDENT PRAWA
    Zasłużony

Docenione treści:
    309
    Witaj,

Nie widziałem Cię ani razu Forum, w grze widziałem Cię jedynie kilka razy, ale nie pamiętam ani jednej sytuacji gdy wyszedłeś z własną inicjatywą udzielenia rady, pomocy.
    Pokaż, że Ci zależy, daj się poznać użytkownikom, zacznij brać czynny udział w życiu serwera.

Zapoznaj się z listą Praw i Obowiązków Pomocnika, ze Wzorem i z Regulaminem.
    Następne podanie złóż najwcześniej za miesiąc.

Kandydatura odrzucona.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę