Wypowiem się i ja. Masz u mnie + za odwagę ;] Prawdę mówiąc sądziłem, że jesteś starszy itp, ponieważ piszesz ciekawe wątki, opowieści To, że masz 11 lat, nie oznacza, że masz zamknięte możliwości Mogłeś się na starcie przyznać, ale cóż, wolałeś to ukryć, choć rozumiem Cię w 100%. Zawsze znałeś ortografię na perfect co w twoim wieku jest ewenementem (Bez urazy ) Pozdrawiam, obyś zachował tę odwagę i nie przejmuj się pomiataniem, kiedyś skończą sami chyba, że sie postawisz im ;]
Myślałem że wszyscy będą mnie hejtować i wgl. a tu spotykam takie ciepłe słowa po prostu ciepło na serduszku xD <3 Astar bo wiesz wstydziłem się tego i sam miałem do tego wątpliwości ale tak strasznie mnie sumienie dręczyło że powiedziałem xD I ma to swoje pozytywne rezultaty bo daliście się nabrać na mój starszy wiek i nie miałem takich problemów z komunikacją miedzy wami i teraz mogę mówić o sobie otwarcie bardzo dziękuję <3
Wiek to nie wszystko ;] Może być 11-latek który ogarnia itp i może być 20-latek który zachowuje się jak dziecko (nikogo nie mam na mysli, przykład )
Wiem ;p W mojej klasie NAJSTARSZY był 2 lata w zerówce jest NAJGŁUPSZY i strasznie i to strasznie inflantywny [hr] Prawie 4 strony
Kornel jak ze mnie sie ktos wysmiewa to zawsze mu w morde wale a 2 chlopakow z mojej klasy sie ze mnie wysmiewa to ja im wale w morde. I naprawde jak pojade do babci do bydgoszczy to rozpprawie sie z tymi chlopakwmi, ze juz nigdy nawet nic nie beda do ciebie mowic. A i mie nie obchodzi ile masz lat lecz to co masz w srodku i jak jestes mily to ja tez staram sie byc dla ciebie mily. Z ciebie jest fajny ziomus. Wiec... Nikt cie nie wysmieje
Mam mojego BYĆ MOŻE PRZYSZŁEGO szwagra i jego kolegi krecika ;p zaproponowali mi żeby im sprać ryja xD albo nastraszyć mój kolego Z POZA SZKOŁY poradził mi żebym zagroził im nożem xD Ale koniec końców nie chcę się zniżać do ich poziomu a za rak już idę z podstawówki ;p przeżyłem 3 prawie 4 lata to przeżyję dłużej he he <3 Dziękuję wszystkim za zrozumienie
Jak "atakują" cię hejterzy to bronisz się emotikonami , albo używasz wujka google . Tak sobie czytam ten wątek i myślę:
No to w świecie realnym powiesz swoim "przyjaciołom", że nie mogą cię pobić dlatego, że utraciłeś połączenie z serwerem. LOL
Pozytywny człowieczek z ciebie <3 I wiem teraz skoro wszyscy wiedzą że mam 11 lat nie mam szans na rangę cóż .. trudno się mów za 4 lata spróbuję xD
Za 4 lata to będziesz mieć test z fizyki o Termodynamice i przygotowanie do sprawdzianu gimbnazjalnego a nie podanie na pomocnika majnkrüft, albo sobie w bibliotece wypożyczysz książkę "mein kampf" co może się kojarzyć z minecraftem, ale to zupełnie coś innego B).