Ludzie, phantom_screw Mimo to że hejty rzuca to nie jego wina, was by też denerwowały tacy gracze co piszą np. Jurz,jóż,hcesz i ci którzy przekraczają regulamin, Co wam on takiego robi normalny typuś z internetu. Co ma range, ranga mu nic nie daje.. Przecież wy jakoś możecie przeklinać itp a on też... przecież to jest gracz, tylko że ma wyżej range jak np weteran. Np w wojsku patrzcie najpierw jest normalny potem zawodowy i musi przejść dużo zadań i napisać sie podań tak jak phantom_screw i później już Weteran. Normalne ? Pomogłem Pomogłem..
Zacznijmy od tego, że Infi NIE JEST GŁUPI ( nie jest to w celu obrazy kogoś ) Gdyby faktycznie phanton jak to mówicie tak okropnie was wyzywał i banował baz powodu, to już dawno dostał by ostrzeżenie. A z tego co wiem phant nie ma ani jednego ostrzeżenia. Więc co was tak boli ludzie ?? Każdy ma prawo sobie przeklnąć bo choć by wstał lewą nogą. Należy się do moda odrobina szacunku a nie takie coś. Po drugie. Macie jakieś problemy, że Adsone ti siostra phanta ??? Ja nie widze żadnego problemu. Wręcz przeciwnie jest fajnie że w administracji są dobre relacje typu przyjaciele lub rodzeństwo. Czekam na hejty z waszej strony, bo jak to ktoś napisał trzymasz strone phanta. pozdrawiam i sory za błędy pisze z telefonu.
Zacznijmy od tego, że Infi NIE JEST GŁUPI ( nie jest to w celu obrazy kogoś ) Gdyby faktycznie phanton jak to mówicie tak okropnie was wyzywał i banował baz powodu, to już dawno dostał by ostrzeżenie. A z tego co wiem phant nie ma ani jednego ostrzeżenia. Więc co was tak boli ludzie ?? Każdy ma prawo sobie przeklnąć bo choć bu wstał lewą nogą. Należy się do moda odrobina szacunku a nie takie coś. Po drugie. Macie jakieś problemy, że Adsone ti siostra phanta ??? Ja nie widze żadnego problemu. Wręcz przeciwnie jest fajnie że w administracji są dobre relacje typu przyjaciele lub rodzeństwo. Czekam na hejty z waszej strony, bo jak to ktoś napisał trzymasz strone phanta. pozdrawiam i sory za błędy pisze z telefonu.
Japierdole!!! Widać, że niektórzy na tym serwie którzy gówno mają do gadania najbardziej się rządzą. Według mnie odstawiacie niezłą szopkę. POZDRO... Ps - sorki za przekleństwa, ale muszę to wydusić z siebie...
Ciekawe, dopiero teraz się dowiedziałem, że Fejm jako pierwszy zapoczątkował cyrk z phantem W tym świetle wynika, że jakoś ten post wyjaśnił nieporozumienie, gdzie przez wyolbrzymienia nieszłusznie jednak został oskarżony phant, więc z mojej strony Wielkie Przepraszam, obstawałem za słabszymi, którzy jednak okazali się sami prowokatorami. PS: Phant na przyszłość lepiej nie pisz dwuznacznych słów, gdyż taki występ moze się zacząć ponownie
Miałem nadzieję że ty odouscisz. I się udało. Wiem, wyciągnę lekcje i znicze poziom zaawansowania moich aluzji.
Dobra koniec tematu. Sorka Phant. GirlGamersPL, gdzie było napisane, że Infi jest głupi? Nigdzie. Więc bez lizodupstwa tutaj. Zamykamy