MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Problem..

Dyskusja w 'Pytania i Problemy' rozpoczęta przez użytkownika kasianinja, 6 Czerwiec 2017.

1. kasianinja

kasianinja #JeffTheDiller

Docenione treści:
    49
    Ostatnio kiedy grałam na CA to było w niedziele, byłam na survivalu i musiałam isć zjesc kolację, więc odłożyłam mój diamentowy miecz do skrzyni i wyłączyłam minecrafta. Gdy zjadłam kolacje poszłam do pokoju i weszłam na CA, Jak otworzyłam skrzynke, w której odłożyłam mieczyk tej broni już tam nie było, przeszukałam wszystko dokładnie każdy kont nawet mój stary domek który teraz odbudowywuję i enderchesty nie było go poprostu zninoł jak kamien w wode. Enchaty jakie miał na sobie to Ostrosc 5, płomień 2, niezniszczalnosc 3 i odrzut 2. to był mój najlepszy miecz i nie chce go stracić. Proszę o pomoc

papa

Reklama
  2. R_A_P_3_R

R_A_P_3_R ✯Biznesmen✯
    Członek Ekipy ViceAdministrator

Docenione treści:
    843
    Serio?
    Nikt ci w tej sprawie nie pomoże, ponieważ administrację nie interesują przysłowiowo takie bzdury, gdyż ty odpowiadasz za to co robisz z itami. Jak nie masz nikogo dodanego do działki, a naprawdę tam go włożyłas to powinien tam być. Tak samo możesz z tym kłamać i próbować wyłudzić miecz ;).

3. Ladavi

Ladavi Więzień numer #3147

Docenione treści:
    592
  4. Sinmiedo

Sinmiedo Biznesmen

Docenione treści:
    492

5. JulaJula

JulaJula Użytkownik

Docenione treści:
    11
    A może ktoś był dodany i Ci go wziął? Ja np. tak mam, że czasem chcę włożyć coś do skrzyni i ta rzecz wypada ja o tym nawet nic nie wiem, bo "wpada" do ziemii.

Pozdrawiam,
    JulaJula

Poleć tę stronę