MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Propozycja Do Survivala

Dyskusja w 'Propozycje i sugestie' rozpoczęta przez użytkownika SebaMine, 3 Luty 2016.

?

Czy takie coś przydało by się na serwerze?

1. Tak

0 głos(ów)
    0,0%
  2. Nie

0 głos(ów)
    0,0%
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. SebaMine

SebaMine Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Mam pewną propozycje do serwera Survival.
    Ponieważ na większości serwerów spotkałem się z dużą falą cheaterów grających z XRay'em postanowiłem, aby zgłosić się tutaj na forum i podać mój sposób(Wzięty z kanału ******* ;p) na łapanie cheaterów. Otóż jest to ******. Na czym to będzie polegać? Osoba sprawdzająca musi mieć dostęp do komendy /gm 1 i /vanish oraz możliwość przelatywania przez bloki, patrzenia z perspektywy pierwszej osoby tego gracza i musi mieć XRay'a. Osoba sprawdzająca po prostu lata za osobą podejrzaną i jeżeli wykryje jakieś dziwne sytuacje może odrazu zbanować tą osobę albo jeszcze ją sprawdzać. Więcej jak to wygląda(Odsyłam do filmiku ******): https://www.youtube.com/watch?v=S333Ql1Layss_A33

Reklama
  2. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    RE: Propozycja Do Survivala (Overwatch)

SebaMine, dzięki za propozycję ale na serwerze Survival już działa dobrze sprawujący się system antyxrajowy. Czego dowodem może być ta lista.

To jest Kucyk Wybaczyk, pojawił się On tutaj ponieważ złamałeś Regulamin. Zanim kolejny raz wkleisz link, który prowadzi do strony gdzie znajduje się ip innego serwera radzę go przeczytać. Bo Kucyk Wybaczyk odwiedza ludzi tylko raz.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę