MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[Propozycja] [TS3] Bot Muzyczny

Dyskusja w 'Propozycje i sugestie' rozpoczęta przez użytkownika ThreeEyedMaster, 28 Styczeń 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    W chwili obecnej gdy wchodzimy na TS CraftApple wita nas jakiś utwór muzyczny. Mnie dziś np. zaskoczyła jakaś wyjąca wniebogłosy kobieta o_O To chyba nie o to chodzi...

Proponuję, aby Bota Muzycznego przenieść na inny kanał niż "Witamy na CraftApple" :) By chętni do wysłuchania muzyki mogli sobie tam przejść dobrowolnie.

Nie zmuszajcie Nas do wyciszenia tego bota, albo ustawienia domyślnego kanału, na który mamy wchodzić po połączeniu z serwerem. :'(

Reklama
  2. Marcinek7

Marcinek7 Użytkownik
    Zasłużony

Docenione treści:
    61
    Po wgraniu bota, zostanie dla niego utworzony specjalny kanał. Każdy ma inny gust, więc zachęcam do przesłania swojej muzyki tutaj, żeby później nie było, że bot puszcza muzykę, której nie da się słuchać lub faktycznie jakaś kobieta wyje wniebogłosy. ;)

P.S. Może to będzie jakiś sposób na zachęcenie Was do rozmów z innymi użytkownikami, a nie siedzenie lub afczenie na kanale początkowym. :p

3. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    Uff...to mnie uspokoiłeś. Czyli to wczorajsze to były testy jakieś <mam_pomysl>

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę