jeśli chodzi o punkt nr 5 to faktycznie kary są zbyt krótkie i pobłażliwe teraz jest o ile sie nie mylę ban ban perm ip i troche to zmienić jeśli chodzi o klasyfikowanie tych kar np cheaty 30dni cheaty po raz 2 za 60 a kolejne ip reklama specjalna ip od razu bez możliwości unban reklama przez przypadek ban na 60 dni z możliwością szybszego ub tak samo z kick i mute jak ktoś sie nie umie ogarnąc to najpierw ostrzeżenie 3 razy kick i dopiero mute po co sie tak bawic z tym kick najwyżej 2 razy i mute a jeśli gracz jakimś cudem dalej bedzie rozrabiał to ban na 30 dni to rozwiązanie z jednego z zagranicznych serwów. plus może jakiś anty cheat w sensie jak na tamtym serwie masz antyknock to automatycznie cie banuje na ustawioną ilość dni to też by się przydało... przepraszam za wszelkie błędy ale śpieszę sie a nie chciało mi sie czekać z napisaniem tego miłego dnia życzę
No to wypowiedź weterana : 1. Co do areny... Hmmm wypowiedzieć się zbytnio nie mogę bo mam zbyt mało FPS by walczyć ale gdy czasami idę po diaxa to często umieram wpadając w uwodzicielskie niczym pachy Infiego sidła... Idąc po diaxa... umieram :| Tak jak Infuś powiedział że pozakleja dziurki 2. Po co ograniczać moby jak jest ich zbyt mało? To nie ma sensu... 3. Mało mobów ? To w końcu chcesz je ograniczyć czy zwiększyć ? ? Ale niech pozostanie tak jak jest 4. Sojusze to nie do końca dobry pomysł. Byłem VAdminem na takim serwie z owymi sojuszami i te zakupciane tagi zawalały chat , nie wspominając już o obraźliwych nazwach ( Nyg** , CHU* , CIP* , PI* , JP czy też jakieś z artykułu 256 kk ) To jest survival czyli walka o przetrwanie. To jest rzeczywistość , nigdy nie wiesz gdy Twoi "przyjaciele/sojusznicy" wbiją Ci nóż w plecy. 5. Zbyt łagodne kary to fakt. Tak jak jakaś mordeczka napisała wyżej trzeba odświeżyć regulamin i zrobić CA bardziej surowszym w karaniu. 6. Ajajajajaj... Bogaci to sobie mogą pozwolić... Ekonomia zjemgruszkę... Pomysł totalnie bez sensu ( chyba że się ma setki tysięcy AC ) 7. Zgadzam się , przydałoby się więcej atrakcji. Pamiętam jak z kolegą grałem na x-ray'u i kopiemy diaxy a tu Marcinek się tepa i zabija O.O 8. Poziom bezpieczeństwa ładował mi się dłużej niż LOL aktualizował... Zmieńcie to... Prosimy... Trzeba też kogoś kto by rejestrował użytkowników na TS bo ja sam musiałem zrobić wątek by ktoś przyszedł do biednego Stasia... 9. "SkyWars" , "My chcemy Skywarsy!!" , "Kiedy Skywarsy?!" - takie były pytania a teraz... Nikt nie gra. Więc po co nowe tryby? Nie ma sensu robić nowych trybów skoro gracze chcą czegoś a potem mają to w jakże sexownych pośladkach 10. Expiarka jest przydatna bo mało mobów jest i np kości ciężko dostać. Enchant niech będzie jeden a nie pierdyliard. Kowadła... Hmm ja nie korzystam ze spawnowych kowadeł bo mam własne żelazo i dzięki niemu mam kowadła ale tak to jest to nie zbyt przydatne 11. Murek niech wróci <3 12. Nie wiem , nie siedzę w tym 13. 100k ? Niech będzie 10k ale nie 100 ! To o wiele za dużo bo i tak mało graczy posiada własnego konia 14. Nie , nie , niee . To nie ma żadnego sensu... To survival a nie CV To tyle od szlachetnego niedźwiadka Pozdrawiam
Skoro już tak sobie rozmawiamy o zmianach to chciałbym zahaczyć o pewne dwie rzeczy. 1. E-mail Jak każdy wie, można dodać e-mail do swojego konta w grze, który jest przydatny jak ktoś np. zapomni hasło. Ale minus jest taki, że bardzo łatwo da się go zmienić. Jedna komenda i mamy nowy e-mail przypisany do konta. Z jednej strony niby fajnie, bo szybko możemy zmienić sobie ten e-mail, ale co podczas włamania się na Nasze konto? (Tak wiem, Nasza wina bo ustawiliśmy sobie za słabe hasło) Włamywacz wystarczy, iż wpisze sobie pewną komendę i cyk: nowy e-mail już jest przypisany. Więc wtedy już nie ma szans na odzyskanie Naszego konta. A więc z tego wynika, iż ten Nasz E-mail dodany do Naszego konta jest bezużyteczny. Uważam, że wystarczyłoby tu, aby automatycznie wysyłało się potwierdzenie o zmianie e-maila na Naszą pocztę. 2. Forum Jeśli chodzi o Forum to odniósłbym się do kar. Ewidentnie kary na Forum są za bardzo łagodne. Jeszcze podczas funkcjonowania starego Forum (przykładowo) za taki zwykły flood dostawało się 10% upomnienia. Obecnie dostaje się te 1/2 punkty ostrzeżenia czy to za netykiete czy flood. Gdy się to porównuje do tych 100 punktów za które dostajesz bana to te drobne 1/2 pkt za przewinienie to jest naprawdę nic.