MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Regulamin i moderacja to jeden wielki problem :)

Dyskusja w 'Pytania i Problemy' rozpoczęta przez użytkownika Fifeq, 11 Luty 2014.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Fifeq

Fifeq Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Wasz Regulamin to jeden wielki problem. Próbowałem się zapytać Drake'a po co wam on skoro z niego nie korzystacie, może jest niezbyt dojrzały żeby odpowiedzieć, nie wiem nie wnikam. Mam szkodnika na działce, który steleportował się do mnie bo chcialem mu dac diaxy, tak o. Zaczął mnie bić to nic mu nie dałem, bo dlaczego miałbym?

Typ ma nick Kerio, doesn't matter.
    Ustawił sobie sethome u mnie w działce i cały czas mnie zabijał ( w końcu obudowałem to miejsce gdzie ma sethome, doesn't matter as well)

Chciałem żeby gimbus dostał karę:) Wszedłem na forum, zobaczyłem regulamin i o to co me oczy ujrzały.

"1. Zakaz spamowania na czacie i uprzykrzania gry innym"
    "uprzykrzania gry innym"

Jeśli wkradnięcie się na chatę komus, ustawienie tam sethome i zabijanie go nie jest uprzkyrzaniem to ja jestem królowa Elżbieta. Oczywiście zapytałem się szanownego Drake'a po co wam regulamin, ale widać woli wszystko zamieść pod dywan i mnie po prostu zmutować.

Ja nie wiem, na każdym serwerze na jaki trafiam, jest jakaś je**na biurokracja. Czy chociaż raz nie może mi się trafić normalny serwer, gdzie każdy jest normalny, a moderacja kieruje się regulaminem a nie "widzimisie"?

Albo kierujcie sie regulamin, albo go usuńcie, albo po prostu zmieńcie. To co się teraz dzieje, jest po prostu żałosne.

PS: Nie mówcie mi czegoś w stylu "to survival dzieciaku" bo po pierwsze nie jestem dzieckiem, po drugie nie mam zamiaru zmieniać działki bo jakiś pajac mi się wje**ł, po trzecie wystarczy się przejść na inne serwery survival, tam na swoich działkach nie da się bić i ustawić sethome'ów jak się chce i kiedy się chce :)

Reklama
  2. Craftapple.pl

Craftapple.pl Administrator
    Członek Ekipy Administrator

Docenione treści:
    590
    Regulamin był pisany na poprzedniej edycji i edytowano go tylko kilka razy. Pozwoliłem sobie skorzystać z punktu 14

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę