MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Rekrutacja na pomocnika

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika Dahaka, 19 Marzec 2017.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Dahaka

Dahaka Użytkownik

Docenione treści:
    1
    Dokładny nick w grze: Dahaka

Ile masz lat: 15

Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Najchętniej na Craftapple na serwerze też od 3 do 7 godzin nawet w nocy :D

Czy kiedykolwiek byłeś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie byłem kickowany i też nie byłem nigdy banowany

Co chciałbyś zmienić na Craftapple: Ludzi którzy piszą o seksie gdy nikogo z Administratorów,Moderatorów,Pomocników. Gdy patrzyłem na taką rozmowę chciałem ich zkickować ale nie byłem pomocnikiem ani moderatorem a wtedy nie było nikogo oprócz tylko graczy.

Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Pomocnik powinien pomagać moderatorom przy czacie, zgłaszać wszekie usterki/problemy Administracji, pomagać graczom i wyjaśniać im działanie komend, uczestniczyć w życiu serwera lub forum, być dyspozycyjnym, pomocnik ma także do dyspozycji dwie dodatkowe komendy: /kick = wyrzuca gracza z serwera /mute = wyciszenie gracza na określony czas.

Dlaczego chciałbyś zostać pomocnikiem : Bo Nie lubię ludzi którzy czasem piszą wulgaryzmy i o seksie np Dobry to był seks może jeszcze raz itp bo wtedy nie ma pomocników nikogo kto mógłby mutować ani kickować.

W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty:
    Próbował bym złagodzić wszelkie kłótnie i strzelanie z dragon lora 8)p pomógł bym im bo dużo gram na tym serwerze a gdyby się nie złagodziło to bym zkickował bym .

Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak posiadam tą umiejętność, bo już z wieloma ludźmi współpracowałem, a oni nie mieli nic przeciwko.

Opisz swoją osobę: Jestem śmieszkiem klasowym bardzo jestem wesoły lubię się śmiać z kolegami ciągle to robię gdy mam być poważny to nie mogę zachować bo muszę coś wypalić śmiesznego potrafię złagodzić kłótnie gdy ktoś się bije albo przezywa . :D

Określ swoją dyspozycyjność: Jestem dyzpozycyjny Mam na różne sprawy dużo czasu na mniej ważne sprawy i te mniej interesujące długo gram na tym serwerze gdy nie ma ludzi to wychodzę z serwera. :]

Umotywowanie podania: Mam dużo czasu jak administracja da mi coś do zrobienia to to zrobię bo jestem swój chłop 8)p

Ps. Mam nadzieję że dacie mi pomocnika i dzięki za uwagę :D

Reklama
  2. MizPablito

MizPablito Użytkownik

Docenione treści:
    4
    W skrócie napiszę:
    - Duplikat podania!
    - Nie dostosowanie się do wzoru(wyrywkowo wybrane pytania)!
    Czemu np. nie podałeś Swego imienia?
    - Dosyć sporo nielogicznych odpowiedzi, bądź dziwnie sformułowanych

+ Własna interpretacja obowiązków pomocnika.
    + Wiek

- Opis osoby jest krótki oraz gdzieś już widziałem początek opisu.

Jeśli jesteś "swój chłop" to zrozumiesz, że nie ma opcji na range pomocnika.
    Jestem na NIE!

3. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    Niestety fakt, iż nie chciało Ci się poświęcić chwili, aby napisaćPodanie zgodnie ze wzorem każe nam wątpić w to, że będzie Ci się chciało poświęcić czas na wypełnianie obowiązków w Ekipie, a to przekreśla Twoją szansę na dołączenie do Ekipy.

Pograj na CraftApple kolejny miesiąc. Daj się poznać innym Graczom. Wpadnij na TS. Zwiększ swoją aktywność na Forum. Udowodnij, iż naprawdę "lubisz pomagać".

Znajdź chwilę na zapoznanie się z Regulaminem, Uprawnieniami i Obowiązkami Pomocnika, oraz Wzorem Podania.

A jeśli po miesiącu nadal będziesz chciał zostać Pomocnikiem, to napisz Podanie i zobaczymy.

Pamiętaj, Administracja posiada multikonta. Nigdy nie wiesz gdy patrzymy.

Kandydatura odrzucona.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę