Zanim zaczniemy jeśli jakimś cudem zaakceptujecie moje podanie to proszę administrację o kontakt przez PW w celu uzgodnienia sytuacji mianowania mnie na pomocnika. ☛Imię: Maciej ☛Dokładny nick w grze: RoyalSteve ☛Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Od 2 do 6 godzin na serwerze SkyBlock ☛Data urodzenia: 31 marzec 2005 (Przyjmijmy że mam 12 lat ) ☛Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: 8 lipiec 2013 wersja 1.6.1 ☛Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: 11 stycznia 2017 ☛Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie byłem karany w grze i na forum ☛Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Przykładowo nowe rzeczy w sklepie SkyBlock (kwiatki, butelki z xp) ☛Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: UPRAWNIENIA -Bycie dyzpozycyjnym, wykonywanie czynności wzkazane prze rangi wyższe -Uczestniczenie w życiu serwera i forum -Zgłaszanie bugów administracji -Pomaganie graczom, wyjaśnianie działań komend -Pomaganie moderatorom w sprawach ogarniania czatu KOMENDY /kick <nick>- wyrzuca gracza z serwera /mute <nick> <czas>- wycisza gracza na podany czas np. 3d 3h 30m ☛Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Chciałbym pomóc serwerowi poprzez ograniczanie czatu bez używania ignore. Chciałbym też sprawdzić jak to jest być pomocnikiem. ☛W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Rozmowa z pokłóconymi osobami rzecz jasna. Wysłucham wersję zdarzeń pokłóconych, potem porozmawiam ze świadkami (oczywiście tymi co nie fałszują) i wyciągne konsekwencje. ☛Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Jak najbardziej posiadam. Często pracujemy grupowo i koledzy mnie wybierają najczęściej. Z graczami też potrafię się dogadać. ☛Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Mam na imię Maciej. Jestem osobą towarzyską. Jak pewnie każdy chłopak w moim wieku uwielbaim grać w piłkę nożną. Mam też starszą siostrę i raczej się nie dogadujemy, ale czasem jest okej. Jeśli chodzi o inne moje zainteresowania to zakochałem się w nartach. Jak do tej chwili (pomimo że jestem w grupie początkującej) narty nie sprawiały mi trudności. W szkole mam dobre oceny i relacje ze znajomymi. Jeśli chodzi o świat wirtualny posiadam też takie gry jak Wiedźmin i Assassins Creed. ☛Określ swoją dyspozycyjność: Dyspozycyjność? Nie obce mi słowo. Jestem dostępny na TeamSpeaku tyle samo czasu jak w grze. Aktywna osoba i szczególnie pomagająca osoba mogą raczej pasować do mej osoby. Chociaż... raczej tak. ☛Umotywowanie podania: Dla każdej osoby nadchodzi chwila kiedy idzie o krok naprzód. Ja również chcę postawić krok naprzód. Jeśli zdecydujecie że to ta chwila to z miłą chęcią wstąpie w krągi ekipy. Pozdrawiam wszystkich. RoyalSteve
Wypowiem się, bo mogę. Podanie jest dość ładne, estetyczne, miło się czyta. Tylko zamiast Uprawnienia powinno pisać Obowiązki. Na Forum jesteś aktywny bardzo, przynajmniej z tego co ja ostatnio widzę. Na Serverze cię nie widuję, ale to wina zapewne tego, że całymi dniami latam po Creative bez celu, a ty grasz na SkyBlocku. Z tego wszystkiego wynika że: Mogę być na małe tak.
Trochę się zaplątałeś w tym co napisałeś i robiłeś w ciągu ostatnich tygodni. DATA OTRZYMANIA BANA DLA GRACZA O NICKU "DejVoo". Ban nadany 27 sierpnia 2016 roku. Ciekawe skąd go znasz jak niby grasz tu od 11 stycznia, a on bana otrzymał w sierpniu zeszłego roku. Nie ładnie robić multikont kolego.
+ Aktywność na forum + Bardzo ładne podanie Jestem Na Wielkie TAK ps. nie widziałem ładniej napisanego podania rzadko widuje ciebie w grze to pewnie temu że grasz na sky blocku
Pograj na CraftApple kolejny miesiąc. Daj się poznać innym Graczom. Wpadnij na TS. Zwiększ swoją aktywność na Forum. Udowodnij, iż naprawdę "lubisz pomagać". Znajdź chwilę na zapoznanie się z Regulaminem, Uprawnieniami i Obowiązkami Pomocnika, oraz Wzorem Podania. A jeśli po miesiącu nadal będziesz chciał zostać Pomocnikiem, to napisz Podanie i zobaczymy. Pamiętaj, Administracja posiada multikonta. Nigdy nie wiesz gdy patrzymy. Kandydatura odrzucona.