Goldmythman, chciałbym zgłosić się jako alchemik/górnik zależy co będzie wolne. Jeżeli wolne jest to i to to zgłaszam się jako alchemik. Minecraftiops
Przyjęta [hr] NeeveQ nie można wszystkie funkcję 'policji' są już zajęte. To, że funkcja przedstawiciela jest wolna to dlatego, że policjanci będą walczyć o jego miejsce. Proszę wybierz inną funkcję, albo zgłoś się do mnie w grze to powiem Ci jak możesz je zdobyć...
Drogi burmistrzu chciałbym powiedzieć że z przyczyn niezależnych ode mnie możliwe iż nie będę mógł rywalizować o przedstawiciela policji.jednakże kiedy zostanie ogłoszony termin bitwy o przedstawiciela może uda mi się na nim być.Jeśli jednak to mi się nie uda:-/ proszę o wieże w południowej części miasta0_o. Z wyrazami szacunku sladek
Witam chciałbym sie zgłosic do funkcji listonosza lecz jeśli jednak odmówionoby mi tej funkcji chetnie również mógłbym stac na straży miasta. Lecz jednak gdyby odmówionoby mi nawet tej funkcji, ostatecznie mógłbym zostac górnikiem. Dziekuje i pozdrawiam
xxx_LGTShit_xxx ~ Jeśli chcesz być członkiem SeaCity, to poświęć te 10 minut i przeczytaj cały wątek. I wtedy zobaczysz, że listonosz, górnicy i policjanci mają już zajęte wszystkie miejsca. Przeczytaj dokładnie dział: Dziedziny i ich wykonawcy, to może napiszesz sensowną wypowiedź, bo widzę, że nawet nie chciało ci się przeczytać tego wątku, ale do miasta już chcesz należeć... Pozdrawiam!
Witajcie mieszkańcy SeaCity, jak wiecie nasze miasto pracowało na kolejną, lepszą jego edycję. I właśnie się nam udało! Dzisiaj zaprezentuję Wam wszystkim nową edycję naszego miasta... Edycję drugą o nazwie Alfa i Omega. A więc zaczynajmy: NOWOŚCI I ZMIANY: • Dodaliśmy funkcję nadzorców regionów. • Usunęliśmy funkcję przedstawicieli, teraz każdy odpowiada za siebie. • I uwaga! Teraz coś co was ucieszy... Usunęliśmy tygodniówki! Tak, teraz każdy z was nie musi ich już płacić... • Zmieniliśmy Centrum Życia Miasta. • Zmieniliśmy mapy. • Zaktualizowaliśmy działy: Pytania i odpowiedzi, dziedziny i ich wykonawcy, Mamy i podział administracyjny, Historie miasta. • Usunęliśmy dział: Obowiązki wykonawców, gdyż nie jest już potrzebny. • Dodaliśmy nową maszynę do magazynu: LOS MERKURY - możecie sobie w nim losować różne nagrody... LOS MERKURY ma na razie płatność tylko po przez diamenty, ale pracujemy też nad płatnością szmaragdami! • Dodaliśmy mur miasta. • Zmieniamy teraz nazwy działek, jest nowy system ich zmian. POMYSŁODAWCY ZMIAN, czyli administracja rządowa. Pięć pierwszych punktów: Goldmythman - Burmistrz. Kolejne dwa punkty: Domin24 -ViceBurmistrz. Punkt o maszynie loteriady i o murze miasta - JakubCreeper -ViceBurmistrz. Punkt ostatni: Yumisiek - ViceBurmistrz. ZAKTUALIZOWANE MAPY: To już wszystko, dzięki za przeczytanie wątku o aktualizacji systemu naszego miasta!
Zostajesz przyjęty jako drwal, czyli ostatnie miejsce w Edycji Alfa i Omega, teraz jeśli ktoś będzie chciał dołączyć musimy dobudowywać nowe działki...
Wiem że mam dziwny przypadek panie goldmythan ale pytam sie czy mogłbym zostas nadzorcom regionu wschodniego.
Witam chciałbym dołączyć do miasta lecz by nie robić kłopotów z dodudowywaniem działki mógłbym być czyimś pomocnikiem/wspólnikiem oczywiście za jego zgodą. Interesuje mnie stanowisko górnik/drwal
UWAGA! Miasto SeaCity zostaje zawieszone z powodu wyjazdu burmistrza do Norwegi. Nawet jeśli wrócę do Polski to nie wiem, czy zawieszenie miasta zniknie, gdyż będzie już szkoła, znajomi itp. Oczywiście to, że mnie już nie będzie nie znaczy, że nie możecie tam mieszkać. Wręcz przeciwnie mieszkajcie sobie i dobrze się bawcie... To tyle, nie raz będę do was zaglądał . Do zobaczenia!
**** I oto Goldmythman, wyruszywszy na krucjatę w daleką krainę która zowie się Norwegią, opuszcza swe włości i lud swój ukochany ( lub uciśniony- jak kto woli )....****
Dakota... Przecież to nie ja decyduje, kiedy i gdzie jadę w podróż z rodziną, niestety 15 lat to jeszcze nie osoba pełnoletnia.