Prace idą pełną parą: ✔ Teren ocuboidowany ✔ Budowa centrum 50% ✔ Budowa podstaw pod wieżowce Potrzebuję surowców: ▣ Szkło zwykłe i szkło jasnoniebieskie ▣ Kwarc ▣ Kamienne płytki(te ze stone) Jeśli chcecie wspomóc mnie swoimi surowcami, to śmiało piszcie na Survivalu
Mam pytanie Wiadomo mniej więcej kiedy miasto będzie gotowe na tyle że będzie można się tam dostać? i czy potrzeba jakiś minerałów na miasto? bo jak tak to służę pomocą.
Cieszę się, że ktoś ciągnie temat miast. Wspólne budowanie społeczności łączy graczy, a ile jest zabawy! Marcinek, trzymam kciuki!
Cieszy mnie fakt, że większości z Was mój pomysł na miasto się spodobał. Chciałbym zwrócić uwagę na to, iż niedaleko centrum miasta będzie do sprzedania tylko kilka willi, o wiele więcej będzie działek na sprzedaż. Nie pytajcie mnie o cenę willi, to prawdopodobnie od Was będzie to zależeć, ponieważ będą one wystawiane na aukcje. Wybory na stanowiska będą prowadzone, gdy wybudujemy niezbędne do funkcjonowania miasta budynki. Do tej pory otrzymałem kilkadziesiąt stacków surowców, o których wspomniałem wyżej w moich postach. Wystarczyło to na budowę kilku rzeczy. Bardzo Wam dziękuję za pomoc. Każdy nick zapisuję i na pewno umieszczę gdzieś listę osób, które podarowały coś od siebie na rzecz Shinsoo. Chciałbym, aby to miasto nie było tylko moimi budowlami, dlatego będę prosił osoby, które wyraziły chęć pomocy o zbudowanie różnych rzeczy. Jeśli Ty też chciałbyś coś zbudować, to możesz napisać do mnie w grze. Z góry dziękuję. @RaddiPL, Inżynier Redstone też będzie mile widziany. Zapiszę sobie Twój nick i dam znać, gdy będzie trzeba zrobić jakiś mechanizm. A to podstawy czterech wieżowców i w oddali centrum miasta.
Żeby nikt sobie nie pomyślał, że prace nad miastem zostały przerwane Na zdjęciu widzicie wieżowce ukończone w 90%, początek balona powietrznego i stale powiększające się centrum.
A coś dla graczy którzy swoim wsparciem dali Ci możliwość ukończenia jednego z podpunktów budowy? Jakieś wyróżnienie albo specjalne miejsce (np. wczesny dostęp)? :v
Uwielbiam to miasto i Ciebie Czekam z niecierpliwością na oficjalne otwarcie miasta Pozdrawiam HeroikPL
Poszukuję osób, które mogłyby zbudować komisariat policji i galerię handlową w mieście. Możecie się podjąć dwóch budowli lub jednej. Materiały lub AppleCoinsy dostarczę Wam ja. Jeśli chciałbyś spróbować swoich sił i masz chwilkę czasu, to napisz wiadomość prywatną do mnie na forum i opisz co chciałbyś zbudować. Oczywiście za każdy budynek otrzymasz wynagrodzenie i trafisz na Listę Osób, które brały udział w powstaniu Shinsoo. Budynki te nie są potrzebne "na już", stawiam na to, ze codziennie będziecie dokładać kilkanaście klocków, aż powstanie całość. = )