MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[Skarga] LadyGirl / Krulowa Gonsek

Dyskusja w 'Bany oraz skargi.' rozpoczęta przez użytkownika iguspospolitus, 7 Sierpień 2015.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. xXSoniaXx

xXSoniaXx Użytkownik

Docenione treści:
    8
    Jaki spam ! Zamykam. Sprawę wyjaśni Sprytny, gdyż on wie o co tu chodzi.

Reklama
  2. SprytnyTroll

SprytnyTroll Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Dla waszej kochanej wiadomości, Lady otrzymała polecenie służbowe. Jej prawa nie pozwalają na banowanie, jedynym wyjściem jest wyrzucenie z serwera. Jak to Albert stwierdził w pewnej rozmowie, nasz regulamin TeamSpeaka jest dziurawy, według Par. 7 Pkt. 9 administracja TeamSpeak ma prawo wymierzyć godną karę swoich praw. Myślę, że nazwanie Czynnika Oficjalnego ku*wą, dzi*ką, sz*atą nie jest prawidłowym zachowaniem jak na osobę w wieku 19 lat. Administracja takich portali, forów, serwerów w świecie wirtualnym to jak Czynniki Władzy w Polsce karzące za wykroczenia lub przestępstwa. W Polskim prawie są to Kodeksy praw i tym podobne, jednakże my jako sieć wirtualna serwerów posiadamy własny regulamin użytkowania. Jak myślicie, czy tak zwany Policjant olałby słowa typu wyżej wymienionych? To kpina. Kara w pewnym stopniu wymierzona przez Lady, była karą odnoszącą się do tworzenia kont przez Albercika i wmawianie administracji, że skoro zmienił IP jest nowym klientem nie kupując nic na TeamSpeaku. Według regulaminu nie jest klientem, lecz użytkownikiem. Wyjaśniam teraz sprawę z rejestracją, nie mamy obowiązku rejestrowania użytkowników. Z serwera TeamSpeak można korzystać nie posiadając darmowej rejestracji. Rejestrując się darmowo, przy chęci administracji, otrzymujesz możliwości posiadania własnego kanału prywatnego, rang praw opcji kanałów i rang dodatkowych. Te opcje nie są wymaganiem, można korzystać z kanałów publicznych. Dla mnie ta skarga to kpina także w moją stronę. Nie przeprosiłem Alberta, dlatego, że nie mam za co, więc ładnie proszę Cię, iguś, nie rozpowiadaj kłamstw. Wracając do tematu Alberta, posiadał on nie pełną rejestrację, przez zapomnienie, stolenlegacy, zapomniała przyznać województwo, gdzie przy naszej rejestracji jest obowiązkowe, Albert stwierdził, że nic od nas nie chce, więc zostały mu odebrane rangi. Nie posiadając rangi, nie może posiadać rangi admina kanału. Z tego co wiem, Lady wbiła do Was na kanał, jednakże nic nie mówiła. Jako Pomocnik, może wejść na kanał i sprawdzić atmosferę. Nie mam więcej nic do powiedzenia. Życzę miłych snów użytkownikom forum. Dobranoc.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę