1. Nick w grze: Hate_you 2. Nick oskarżonego: Pat981x 3. Serwer: survival 4. Przybliżona data: 11.04.2016 około 15:30 5. Dowody: KLIK Prosiłbym o sprawdzenie adresu Ip tego gracza i Empi bo ci gracze reklamowali ten sam server jak dobrze pamiętam.
Chciałabym jeszcze dodać... Byłam kiedyś na zareklamowanym serwerze, i nie powiem - rangi na 100 % skopiowane od CA. Wiele osób z Craftapple przechodziło na ten serwer (np. Olena978, Pat277) z których Olena to helper, a Pat to moderator. Gracz, na którego została złożona skarga ma podobny nick do Pata, który jest moderatorem na tamtym serwerze. Wydaje mi się, że to jest jego multikonto. Także prosiłabym o sprawdzenie IP Pata.
Zbanowany na 21 dni. Dziękujemy za zgłoszenie. Prosiłbym Administrację o sprawdzenie adresu IP użytkownika Pat981x i użytkownika Pat277.
1) pat277 jest moderatorem na serwerze gracza ProtectionZ. Użytkownik wraz z Alban_Guy są w ekipie serwera i z tego co pamiętam, Alban_Guy miał zamiar reklamować ten serwer na Craftapple.pl 2) MultiKonta [Najbardziej użytkowane] to: Link z rozmowy pisemnej na skype: http://www.tinypic.pl/6wpjqxib0zdp 3) Gracze którzy dotychczas reklamowali serwer Protectiona to prawdopodobnie multikonta ProtectionZ, Alban_Guy i pat277. Niestety, wiedział bym więcej na ten temat, lecz zostałem zbanowany na ich serwerze z powodu bardzo niekulturalnej i mówiącej całej prawdy o właścicielu rozmowie. Myślę, że trochę pomogłem. Te konta które zostały wymienione w ss to konta Protectiona, więc proszę o zbanowanie ich wszystkich, a także zbanowanie kont na forum.
na Trybie Creative ten pan(oskarżony) sobie siedzi i spami reklamą ile się da, prosiłbym o zbanowanie go ._. i tak, ban na jakimkolwiek trybie nie działa na innych trybach
Potwierdzam taką sytuację Gabi48 Niestety jest w to wdrążona. pat277 Jest Vice Adminem. Alban_Guy Jest Adminem. NycuS On im rozkazuje reklamować. Gabi48 Helper Większość rang jest skopiowane. Np. Administratora, Vice Administratora, Moda, Super Vipa. Pozdrawiam PS: Możliwe że mają zmienne IP. Ban na IP nic im nie da
Potwierdzam, jestem moderatorem na wyżej wymienionym serwerze. Ale nigdy nie dopuściłam się reklamy, ani nic w tym stylu. Wręcz przeciwne- prosiłam, aby nie reklamowano tego serwera tutaj- na CA. Jeżeli moja ranga stanowi problem i przeszkadza w pełnieniu funkcji tutaj, to jestem w stanie zrezygnować z funkcji moderatora na serwerze, o którym mowa.
Uuu... ile mnie ominęło... Zaraz dowiem się, że nawet XInfiniterX tam jest Adminem... Dla mnie śmierdząca sprawa. W każdym razie w jakiś sposób część graczy musiała dowiedzieć się o tamtym serwie i nie zgłosić reklamy do Administracji.
LukDub, reklamy były zgłaszane, nawet przeze mnie, np. [Skarga] Abyun. Gracze, którzy reklamowali zostali zbanowani.
Po pierwsze: Nikt nie ingeruje (i nie będzie ingerował) w Twoje życie prywatne. Po drugie: Nikt nie zabroni grać/bawić się na innych serwerach, ale reklamowanie serwerów innych niż CraftApple (na serwerach, Forum CraftApple) jest niezgodne z Regulaminem oraz jest karane. Nie ma dowodów przeciwko Tobie, ukazujących wprost, iż jesteś w jakiś sposób współwinna reklamowania innych serwerów. Wracając do sprawy, Pat277 Alban_Guy NycuS PostermovieS Empi Arvinu oraz multikonta trafiają na Listę Osób Otoczonych Szczególną Uwagą. Jeżeli okaże się, że któryś z tych użytkowników jest powiązany z całą sprawą (patrz.: reklamowanie, zachęcanie, zwodzenie) i, że będą świadczyły temu niezbite dowody; takie osoby zostaną zbanowane Permamentnie na Serwerach CraftApple, Forum oraz Teamspeak.