MychaTy ma rację dałeś mu bana a nie było napisane reconnect ty h** Widzę, że sprawiedliwość na tym serwie leży i kwiczy.
Przepraszam gdzie jest ten ban bo na ban liscie go nie widze [hr] I widzę że znaleźli się obrońcy uciśnionych czytaj Alberta którzy będą wmawiać całemu swiatu że Albert jest niewinny i moderatorzy sie na niego uwzięli i dali mu 100 banów w jeden dzień. I tak w sumie to nie wiem po co poruszać temat alberta gdy ta "Skarga" nie ma nic wspólnego z Albertem
LadyGirl masz dowód? Nie. Ciekawe jak moge się klepać na raz na dwóch kontach. Ogar dziewczynko. reconnect - dałeś mu bana na kilka dni za "obrazę" która ta rzekoma "obraza" nie było uzasadniona w odniesieniu do twojej osoby. Potem dostał bana na wieczność za reklamę.
Nazailord24, on sie nadal bedzie upieral ,daj spokoj na Albertopatolos jest tylko 1 lekarstwo, wylogowac sie do zycia!
Mychaty -> bana wystawił phantom_screw Ja nie dotykałem sprawy alberta Wyslałem nagranie aury do phantoma i on go zbanował potem kupił ub a ja dedłem go w jego domku (homa dał mi marysia) i phantom go zbanował za ta obraze na 4 dni po czy po 4 dniach albert wszedł i zareklamował serwer. Nie życzę sobie aby porównywano mnie do wystawienia bana albertowi, ja tylko dostarczylem nagranie.
"Nowa fala wymiocin, tym razem dla Albercika :3 Jak słodko, chyba rzygnę na to tęczą biggrin==== " Creepez ty naprawde jesteś chyba jakiś ułomny, temat tyczy sie obrazy przez reconnecta a ty tylko posty sobie nabijasz jakimiś idiotycznymi tekstami. Zabierz swoje upośledzenie gdzie indziej.
Pewnie, mozna tez stworzyc cała sage 1. recconect mroczne widmo 2. atak phantomow 3. zemsta patow 4. creepez nowa nadzieja 5. marysia kontratakuje 6. powrot super gracza girlgames