MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[Skarga] stolenlegacy

Dyskusja w 'Bany oraz skargi.' rozpoczęta przez użytkownika Yumi, 20 Lipiec 2015.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. xXSoniaXx

xXSoniaXx Użytkownik

Docenione treści:
    8
    Sama nie raz nie dwa daje kick z dziwnym powodem bo np ktoś się z lagow al tak ze nic nie może zrobić bić i on to prosi, a co do pomagania to nie mogę powiedzieć że Ne pomaga, a te ss - na każdym jest Infiniti praktycznie i jeśli uznały to za karygodne to Martyna otrzymała by represje na msg, tyle w temacie. Zamykam, Infiniti się wypowie a tu tworzy się niepotrzebny spam.

Reklama
  2. Marcinek7

Marcinek7 Użytkownik
    Zasłużony

Docenione treści:
    61
    /\
    |
    Zapomniała i usnęła chyba więc pozwolę sobię też się wypowiedzieć.

Screeny wydają mi się znajome, bo byłem przy większości. Stolen rano lub po południu zachowuje się jak na Pomocnika przystało, a w nocy radzę kiedys poświęcić jedną i wejść na server. Wszyscy wyluzowani i Administracji oraz ekipie "odwala" w pozytywnym tego słowa znaczeniu. A wszystko przez to, że już nikt o tej godzinie nie zachowuje się tak aby musiał dostać kicka. Z tego co zauważyłem to stolen i dyplomata są dość "blisko" przez to, że są razem w wiosce więc te wyrwane zdania są według mnie tylko wygłupem.

3. Dyplomata

Dyplomata Użytkownik

Docenione treści:
    2
    Sonia to zamknęła, lecz ktoś otworzył :v

4. Xymor

Xymor Skrzydlaty

Docenione treści:
    101
    Ja to chciałem się wypowiedzieć wcześniej, a korzystając z okazji w końcu dorzucę parę dodatkowych słówek...

Protection, współczuję serio... Nie potrafić się pogodzić ze stratą pomocnika, z powodu własnej zarozumiałości i głupoty.

Mścisz się na Stolen tylko dla tego, że jako pierwsza zwróciła uwagę na twoje podejście i zachowanie. Teraz też nie jest lepsze.

Jako były pomocnik powinieneś umieć się zachować nawet bez napisanej na chacie rangi. A jednak: Wyzywasz, wyganiasz, powodujesz kolejne konflikty. Dokładnie to samo co wcześniej...

A jakby tego było mało nagabujesz innych graczy przeciwko stolen. Jeden z nich, (członek naszej wioski)sam przyznał, że został przekupiony do napisania niekorzystnej dla Naszej pomocniczki wypowiedzi na forum, obietnicą zakupu Rangi Vip. Jeśli rzeczony gracz wyrazi na to ochotę, to sam zgłosi się jako świadek całego zajścia...

5. mariom222

mariom222 Użytkownik

Docenione treści:
    3
    "Moi drodzy, po co kłótnie,

Po co wasze swary głupie,
    Wnet i tak zginiemy w zupie!"

ręce opadajają czytając te skargi,tu istnieje chyba tylko jedno wyjście :DWA SERWERY! ,jeden dla dzieci i jeden dla dorosłych (16+) którzy potrafią odróżnić obrazę od sarkazmu czy nieudolność od wyrafinowania,i tylko dziwię się Yumi że daje sobą tak sterować mimo jak wydawałoby sie wcześniej przynajmniej 16-letniego silnika pod 11-letnią maską ;)

6. milek`

milek` Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Yumi powiem ci, że parę razy widziałem jak się nie stosujesz do regulaminu wiec patrz się też na siebie i nie oczerniaj stolenlegacy bo jak będę chciał to sam na Ciebie pozbieram dowody i sama wylecisz i nie traktuj tego jak groźbę tylko jako obietnicę i jeszcze jedno Yumi poczytaj co to sarkazm bo jak nie rozumiesz to nie pisz bezsensownych skarg. A co do skargi to uważam że stolenlegacy spełnia zadania pomocnika a to, że w nocy napisze coś do znajomego/ej to nie znaczy że jest wulgarna i nie pomaga graczom. Stolenlegacy nie będzie przecież siedzała 24/7 na serwerze żeby pomagać innym bo ma też swoje sprawy i wiadomo że nie wszystkim zawsze da się pomóc.

7. Yumi

Yumi Użytkownik

Docenione treści:
    1
    A ja powiem tak...

Wp********* się w spór Martyny i Marcina. Zaślepiona naszą "przyjaźnią" robiłam tylko to co on chciał. Dostrzegałam każdy najmniejszy błąd Martyny a Marcina broniłam mimo że zachowywał się gorzej. Myślałam o tym wszystkim całą noc... ja wychodzę na najgorszą , na idiotkę niejako... dałam sobą manipulować i wierzyłam we wszystko. Dopiero teraz przejrzałam na oczy...

I chciałabym przeprosić wszystkich których zraniłam przez to zaślepienie , szczególnie Martynę.

Reklama
  8. xXSoniaXx

xXSoniaXx Użytkownik

Docenione treści:
    8
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę