Mój nick w grze: _xWommyy Nick oszusta: wiktorex123 Powód: Wymuszanie wirtualnych pieniędzy. Dlaczego: Oszukal mnie w taki sposób że miałem mu dać 10 koxów on mi totem i ja 5 koxów i oczywiŚcie on mi nie dał totemu tylko napisał jesteŚ debi** i ze niby jestem oszustem. Mam nadzieje ze ten oszust dostanie bana za swoje złe czyny.
Słuchaj. Po 1. to survival, więc nie każdemu można zaufać. Po 2. To nie jest karalne. Po 3. nie ma dowodu, mogłeś to równie dobrze zmyślić. Moim zdaniem, skarga powinna być ZAMKNIĘTA. Pozdrawiam, Crytal.
Nie ma za to bana ani kicka ,ani nic z tych rzeczy. Następnym razem bardziej uważaj. I polecam popatrzeć sobie inne skargi i zobaczyć sobie ,że za to bana nie ma. Bo pełno jest takich zgłoszeń. Pozdro Worek Edyt: Myśle ,że pisałeś tą skarge ,,na siłe",bo napisałeś podanie na pomocnika
Przed napisaniem kolejnej skargi zapoznaj się proszę z jej wzorem. Poza tym zapoznaj się również z Regulaminem serwera. Oszustwa są jednym z elementów gry na Survivalu i nie dostaje się za nie bana. Skarga odrzucona.