Maryska. On gra więcej niż 50 procent. Z perspektywy czasu gry na ca NIC się nie zmienił mimo obietnic
Moze czas sprawdzić to, ten nań go moze nauczył, gdyby mu nie zależało na powrocie i jednoczesne musowej zmianie własnego charakteru to nie pisałby tyłe podań i próśb. Ale to oczywiscie tylko moje zdanie niech gówniarz zmądrzeje i wie ze nie jest bogiem
Phantom_screw Lepiej się módl żeby był ponieważ jestem twoim wrogiem a ty mnie na pewno chcesz ;d :d a i phantom_screw sorry za te (zachowania) mimo to lubie Cię i chce cie spytać czy mi wybaczysz? [hr] Marysia012345 dziękuje Ci bardzo zawsze mogłem na tobie polegać, staram się wrócić to czasów z 2 lat na których nic nie mówiłem. Przynajmniej mogę na Tobie polegać. A i Paweł grasz w cs:go? podaj nick to sobie pogramy mój nick to uczony2..
Nick, no... sorka ale niezbyt przekonałeś mnie do UB, możesz poprawić swoje zachowanie, ale no... niewiem więc jestem na neutral
Wybacz, ale dostawałeś ode mnie jak i od innych osób szanse na poprawę, a potem pokazywałeś swoje rozwydrzone nawyki.
MrAstar, no to właśnie. Mówie że chce się poprawić, jeżeli nie zależało by mi na tym serwie to bym nie pisał tyle podań, tak jak mówił Paweł.