Wyjaśniłam temu użytkownikiowi na pw moją sytuacje rodzinno_domową. I mam nadzieje że da sobie troche spokoju
Połowe przed chwilą usuneła [hr] Girl, Infi juz o tym wie I ta twoja sytuacja w domu jest smieszna. Jak taka jest prawda to ja mam hotspot ogólnoświatowy.
Przepraszam za spam, ale moje ostatnie słowo to: Chyba,mam nadzieje że jest coś w stylu "logów" forum. To będzie widać że reputki nie są usunięte. Pozdrawiam _-----------_ Co parę dni przeglądam swoje reputacje i mniej więcej pamiętam ile mam
Niech plebs patrzy ^^ Niech widzą jaka naprawde jest ekipa. krzyss06 to ogólnie nieogar. Nazilord24 moze byc. shoga klnie. Marcinek7 klamie z wiekiem. [hr] Przeglądasz co pare dni reputacje. Niech Ci bedzie. A jak wyjaśnisz ze jak ty jestes zalogowana to Inamow nie i na odwrót chociaż przed chwilą byli oddzielnie w sekundowych odstepach czasu? Dzisiaj tak było. 1.Wychodzi Girl 2.(kilka sekund pózniej)Wchodzi Inamow usuwa wszystkie reputki u Ciebie. 3.Po tym wychodzi i wchodzisz ty.
Jezu czepiacie się o góra 3 reputki. Może zaraz powiecie, że strona reputek pata była przeze mnie dana? Może pat to ja? xd Sprawdzałem kiedyś IP GirlGamers (tak z ciekawości) i nie widziałem, żeby kiedykolwiek miała inne konto. Wyjaśniłem ? Dziękuje. Imanow istnieje jako gracz.
Post viranka usuwam. Drogi trollu, powiem ci szczerze, że głęboko gdzieś mam te twoje wątki, tak samo jak i ciebie. Wiem, że ciebie się pisze z dużej, ale nie mam do twojej osoby żadnego szacunku 14-latku. Ciekawi mnie czy byłbyś taki mądry gdybym cie w realu spotkał. Mocny w necie, ale w realu to już zapewne wszyscy potrafią sobie odpowiedzieć. Baw się dalej, ale na twoim miejscu uczyłbym się na próbne testy gimnazjalisty ;d Wez sie za nauke a nie robisz z siebie idiote w necie. To tyle ode mnie PS GirlGamers też ma cię głęboko gdzieś ;d
Jestem na NIE, powody wymienione poniżej. Nigdy Cie nie widziałem na serwerze. Nie pomagasz. Nie udzielasz się na forum. Podanie brzydkie.