W sumie się z tego ucieszył, bo mógł zrealizować coś zgodnego z jego nastawieniem do świata. Tymczasem w jego rodzinnym mieście...
Natomiast pewien gimbus, który kiblował już drugi raz z rzędu 1 Klasę Gimnazjum - wracał w kierunku domu. Na osiedlu znany był z ps. "Carlag". Kiedy dociągał sie powolutku do swojej dziupli, nagle podeszła do niego piękna prezenterka telewizyjna, która nazywała się Kasia. Był tak zauroczony jej widokiem, iż zapytawszy się go co sądzi o dramatycznym spadku wartości itemów pod /ah, odrzekł: "Jeszcze gdy chodziłem do podstawówki, to był tam taki Paweł, i ja jechałem na rowerze, i go spotkałem, i potem jeszcze pojechałem do biedronki na lody, i po drodze do domu wtedy jeszcze, już do domu pojechałem." Kasia usłyszawszy to...
...rzekła: "Ale Ty musisz być rakiem!" Carlag zarumienił się i złapał Kasię za rękę. Po kilku minutach Kasia zadała mu pytanie: "Co lubisz robić w wolnym czasie?" Gimbus po krótkim zastanowieniu się odpowiedział: "W wolnym czasie lubię pograć ze znajomymi w minecrafta. Mam tam soja z koksami. Akurat gram na serverze, na którym są fajne adminy i wieczorem muszę wykopać kilka diaxów na seta." W głowie Kasi pojawił się niepokój, skądś kojarzyła ten nick... W nocy włączyła komputer i...
... ujrzała go! Swojego ukochanego - Carlaga! Nie mogła uwierzyć, że tyle lat go zna i go nie pokochała. Aby porozmawiać, szybko włączyła TeamSpeak i...
niestety się zawiesił, a następnie wyłączył. Załamana wyszła na miasto i postanowiła popatrzeć w gwiazdy, a wtedy...
*Werblemp.3*... Oślepła od blasku słońca, następnie przechodząc nieświadomie przez ulicę, została potrącona przez Passata...
ponieważ bał się o stan zdrowia nienarodzonego dziecka, które nosiła pod sercem. Podczas jednej z wizyt...