MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[UB] magnumpl

Discussion in 'Odwołania od banów.' started by magnumpl, 16 November 2016.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. magnumpl

magnumpl Użytkownik

1.Nick z gry:magnumpl

2.
    Data otrzymania bana:2016-11-16

3.
    Sytuacja oraz powód otrzymania bana:Cheaty.

4.
    Dlaczego miałbyś dostać UB ?:Dostałem bana za cheaty które jak robiłem screena zescreenowałem mojego no puszh/antyknock. Nie używam tego na survialu ani na szkode serwera ogólnie żeby polatać na lobby i tepam jak chcą na przykład na skrzynke która jest nad portalem do chyba cr lub skyblock albo sv. Więc chiałbym dostać Unbana wiem że miałem cheaty i pewnie inni to potraktują "miałes cheaty unbana nie będzie" wiem ale tylko proszę o Ub.

Reklama
  2. Hate_you

Hate_you Użytkownik

Jestem przeciw UB, nawet teraz się przyznałeś, że "tylko" latasz, normalnie gracze nie mogą tego zrobić.
    Jak rozmawiałem z tobą to mówiłeś, że umiesz karę spokojnie przeczekać. Więc czekaj.

3. magnumpl

magnumpl Użytkownik

@Hate_You Tak umiem kare przeczekać ale proszę tylko administarcjię o UB , normalni gracze na "lobby" nie mogą latać? na hackach każdy umie to nie jest na szkode serwera a ci co nie mają przenosze ich np na koniec parkura ja nic złego z tym nie robie.[hr]@kapiwegiel , @The_Bonnie , poco piszecie i nabjiacie te posty jak ja napisałem w ub że "nie będzie bana bo jest cheat" czy inne sformułowanie...[hr]Bo ja tylko proszę a nie oczekuje że dostane. Piszę tylko dla zrozumienia , lucklucky10 wie że miałem cheaty na lobby mu pokazywałem i mi nie dał bana sam niewiem dlaczego. A na cr miałem anty-knock żeby mnie nie pchali do portalu.[hr]Nie wrabiam człowieku spytaj sie go!

4. kapiwegiel

kapiwegiel Użytkownik

Podsumujmy:
    Cheat jest? Jest
    Cheaty zakazane? Zakazane

Tyle na ten temat

Jestem na NIE sory życie :))[hr]Jeszcze luckiego wrabia najgorszy przypadek jaki dotąd widziałem w klockach...

5. Rapstak

Rapstak alternatywka nr1

Używanie wspomagaczy - zakazane. Chyba to oczywiste.

Jeśli chodzi Ci o parkour na spawnie - chłopie, one tak działają żeby się potrudzić, jako rodzaj rozrywki. Ponieś konsekwencję za to co zrobiłeś.

Przeciwko UB.

Pssst, magnum. Ja też potrafię kłamać :>. Kto wie czy to prawda.[hr]To po co piszesz UB skoro wiesz, że nie dostaniesz UB?

@Hate_you: Właśnie go widżę jak gra na swoim multikoncie o nazwie magnumplYT. No fajnie sobie czekasz :>

6. lucklucky10

lucklucky10 Były ViceAdmiηistrator. STUDENT PRAWA
    Zasłużony

Witaj,

Zacznijmy od tego, że korzystanie z Cheatów (inaczej Modyfikacji wspomagających rozgrywkę) na serwerach CraftApple jest całkowicie zakazane.

Nie pamiętam tej sytuacji o_O
    Mówisz, że niezareagowałbym na posiadane przez Ciebie Cheaty? Dziwne.

Nie przeczytałeś uważnie Regulaminu.

Ban pozostaje.

Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page