1.Nick z gry: Polaczekk 2.Data otrzymania bana: 02-04-2017 3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: 4.4 4.5 4.Dlaczego miałbyś dostać UB ?: Rok temu, wymyśliłem sposób na banowanie graczy bez ich winy. Zrobiłem przerobiony "dowód" i gracz dostał bana. Potem odrzuciłem ten sposób i nigdy nikomu potem nie "dawałem" bana bez ich winy. Odrzucałem przez ten czas propozycje zbanowania jakieś osoby, ponieważ i tak wiedziałem czy prędzej czy później wyjawi się ten "sposób" i nie chciałem przez to dostać bana. Trzy tygodnie temu spytałem się kolegi jaki Hacked Client posiada zmianę autora książki, bo potrzebowałem do mojej mapy "Escape", którą robiłem na singleplayer. Zielony pewnie pomyślał, że chcę tym sposobem banować innych graczy.. Tak jak mówiłem. To był pierwszy i jedyny wybryk. Żałuje to co zrobiłem i chcę się poprawić na lepsze. Chciałbym o skrócenie bana z bana permanentnego na bana czasowego.
Dla takich ludzi jak Ty nie ma powrotu. Nie masz co próbować prosić o UB. Chyba, że zostanie spełniony, któryś z tych warunków: rozpocznie się IX Edycja Survival'u; Gruszek dostanie UB; opuszczę szeregi Administracji CraftApple Prośba odrzucona.