1.Nick z gry: ThunderBuddys 2.Data otrzymania bana: 20.III.2018r. 3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: CheatyPVP. 4.Dlaczego miałbyś dostać UB ?: Ponieważ nie gram już na cheatach. Na prośbę pewnego ViceAdministratora pragnę opowiedzieć historię życia. Dawno, dawno temu na pewnej arenie były sobie 3 przydupasy: Carlag, SaaVeen i Myszaty. Kochali się bardzo, lecz nienawidzili jeszcze bardziej. Pewnego razu doszło między nimi do bójki. Dwa przydupasy rzuciły się na pewnego, bezbronnego grubasa i z impetem zaczęli go napierniczać po tłustych pośladach. Wtem grubas pierdnął i zabił jednego z nich: Carlaga. Później grubasek dostał takiego rozwolnienia, że wszyscy na arenie poumierali. Niestety jeden z krasnoludków o imieniu Kacper tak się zdenerwował, że swoją nową nokią 3310 nagrał całe zajście i złożył na pulpeta skargę. Później był sąd, kara. Koniec! Dziękuję za uwagę.
No dajcie chłopakowi UB, przecież czat z nim na serwerze jest o wiele lepszy, ładnie buduję, a jedyna osoba którą ********** na cheatach to Carlag... Za UjBanem !
To ty jeszcze grasz? xD Jestem za UB ponieważ to jedyna starsza, ogarnięta osoba która mogła by jeszcze grać na Survivalu i coś tam mogłaby zdziałać.
Witam Ode mnie dostajesz ostatnią szanse ale jeśli się dowiem od kogoś albo sam Cie przyłapie na cheatowaniu to możesz zapomnieć o jakimkolwiek UB kiedykolwiek, mam nadzieje że się zmieniłeś naprawdę i już nigdy się nie odpalisz Pozdrawiam Prośba zaakceptowana.