MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[UB] Wojowinek (Kontynuacja)

Dyskusja w 'Odwołania od banów.' rozpoczęta przez użytkownika Wojowin, 20 Sierpień 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Wojowin

Wojowin Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Kontynuacja wątku [UB] Wojowinek

1.Nick z gry: Wojowinek
    2.Data otrzymania bana: 2016-08-19 ok. 22:00
    3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: Na serwerze survival wyszedłem z areny za pomocą komendy /spawn, po tym jak osoby z którymi walczyłem zostawiły mnie i przestały atakować. Powód: Logout (/spawn)
    4.Dlaczego miałbyś dostać UB ?: Wszystko jest napisane w poprzednim odwołaniu
    http://craftapple.pl/forum/thread-8264.html

Kontynuuję ten wątek z powodu że został on po raz kolejny przedwcześnie zamknięty oraz chciałbym powiadomić że piszę te wątki tylko dlatego że nie rozumiem za co jest ten ban i nie uważam że nie wszystko zostało jeszcze powiedziane. Chcę otrzymać pełną odpowiedź dlaczego? za co? itp. Chciałbym też powiedzieć że w tym poście
    http://craftapple.pl/forum/thread-7789-post-52422.html#pid52422
    nie jest napisane nic co by odpowiedziało na moje pytania. I jeszcze raz proszę o dokładne przeczytanie mojego odwołania.

Reklama
  2. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    A zatem ostatni raz powtórzę to co było Ci już mówione nie raz.

1. Za co ban ?
    Za zniknięcie podczas walki.
    2. Dlaczego ban ?
    Ponieważ to przewinienie traktowane jest jako "Wykorzystywanie wszelakich błędów, bugów serwerów Minecraft Craftapple Network lub gry Minecraft,", za które wg Regulaminu należy się kara "(§ 4. Pkt. 6) W zależności od stopnia wykroczenia i powagi błędu - ban od 12h do 14 dni.", która zgodnie z § 14 pkt.1 Regulaminu została doprecyzowana w Ogłoszeniu [Survival][Skyblock] "Log out"/Wyjście podczas walki
    3. Regulamin nie zostanie zaktualizowany ponieważ jest to sytuacja tymczasowa. W celu doprecyzowania zostało umieszczone Ogłoszenie w stosownym dziale Forum.

Ban pozostaje.

Uprzejmie informuję, iż każdy kolejny wątek napisany w tym temacie będzie uznany za spam i potraktowany odpowiednio z Regulaminem.

3. antexolone

antexolone Użytkownik

Docenione treści:
    0
    A więc tak, według mnie można by było skrócić tobie bana, ponieważ sam się przyznałeś, wysłałeś film po to aby być ubezpieczonym w razie takich sytuacji.

Decyzje pozostawiam administracji.

4. Ladavi

Ladavi Więzień numer #3147

Docenione treści:
    592
    antexol,
    nie bądź jak pat, nie baw się w admina.

Skoro już 3 raz jest wniosek o ub odrzucany to chyba oczywistą sprawą jest, że kolejne wątki nic nie zmienią.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę