1.Nick z gry: misos 2.Data otrzymania bana: 14.01.2017r 3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: Sytuacja w której dostałem bana? Na serwerze skyblock biłem się na pvp. Rzekomy powód to "Wykorzystywanie bugów serwera" a wczoraj na shoutboxie forum dowiedziałem się od gracza Jazminola że ponoć chwaliłem się na chacie w grze że potrafię latać. (???) 4.Dlaczego miałbyś dostać UB ?: Jestem w 100% pewien że zostałem pomylony z graczem o nicku "Milos". Po pierwsze ani nie wykorzystuje żadnych bugów na serwerze, ani żadnych nie znam gdyż do codziennej gry na serwerze powróciłem jakieś 3-4 dni temu po jakichś 4 miesiącach (przez ten czas wchodziłem 2 razy w miesiącu) Po drugie często gracze mylą sobie nicki i zwracają się do mnie zamiast do niego i ostatnie po trzecie on często chwali się jakimiś jakby to nazwać "przekrętami" na chacie do swoich kolegów z serwera. Także proszę o sprawdzenie czy prawidłowa osoba została zbanowana gdyż ja sam nie pamiętam żebym się chwalił tym że potrafię latać. Pozdrawiam.
Wybacz, tamto co Ci napisałam było pomyłką. Miałam na myśli Survival, gdzie pewien gracz chwalił się, że dzięki bugom na serwerze może latać, a ty mówisz o SkyBlock. Jeśli faktycznie wersja zdarzeń jaką tu napisałeś jest prawdziwa, to jestem za UB.
Ban za uciekanie z areny podczas walki PvP z aktywnym stanem /ct. Wykorzystaj przerwę na zapoznanie się z Regulaminem. Prośba odrzucona.