MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[Unban] misos

Dyskusja w 'Odwołania od banów.' rozpoczęta przez użytkownika misos, 15 Styczeń 2017.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. misos

misos Użytkownik

Docenione treści:
    2
    1.Nick z gry: misos
    2.Data otrzymania bana: 14.01.2017r
    3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: Sytuacja w której dostałem bana? Na serwerze skyblock biłem się na pvp. Rzekomy powód to "Wykorzystywanie bugów serwera" a wczoraj na shoutboxie forum dowiedziałem się od gracza Jazminola że ponoć chwaliłem się na chacie w grze że potrafię latać. (???)
    4.Dlaczego miałbyś dostać UB ?: Jestem w 100% pewien że zostałem pomylony z graczem o nicku "Milos". Po pierwsze ani nie wykorzystuje żadnych bugów na serwerze, ani żadnych nie znam gdyż do codziennej gry na serwerze powróciłem jakieś 3-4 dni temu po jakichś 4 miesiącach (przez ten czas wchodziłem 2 razy w miesiącu) Po drugie często gracze mylą sobie nicki i zwracają się do mnie zamiast do niego i ostatnie po trzecie on często chwali się jakimiś jakby to nazwać "przekrętami" na chacie do swoich kolegów z serwera. Także proszę o sprawdzenie czy prawidłowa osoba została zbanowana gdyż ja sam nie pamiętam żebym się chwalił tym że potrafię latać. Pozdrawiam. :)

Reklama
  2. Jazminola

Jazminola Babcia

Docenione treści:
    64
    Wybacz, tamto co Ci napisałam było pomyłką. Miałam na myśli Survival, gdzie pewien gracz chwalił się, że dzięki bugom na serwerze może latać, a ty mówisz o SkyBlock. Jeśli faktycznie wersja zdarzeń jaką tu napisałeś jest prawdziwa, to jestem za UB. :)

3. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    Ban za uciekanie z areny podczas walki PvP z aktywnym stanem /ct.

Wykorzystaj przerwę na zapoznanie się z Regulaminem.

Prośba odrzucona.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę