Moj brat kurna ten Hsz za photoshopil kurna a ja dzis wchodze i mam perma. Ludzie wescie no, dajcie ban dla Hsz tylko nie na SkeepQ kurcze, ja go nie dopuszcze wiecej do tego serwera, nowez wes. mam tam takie miasto zbudowane tyle czasu trudu, za jakiegos malego 12 letniego dauna strace to wszystko, prosze dajcie unban dla konta SkeepQ. wiem ze brak wzoru itd. Z reka na sercu mowie wam ze to nie ja robilem, bo i tak mialem jedna szanse, a z bratem gram na jednym kompie i to samo IP jest prosze o wyrozumialosc, sami widzieliscie ze ja SkeepQ tylko z dobrym nastrojem na serwie i mialem tylko 1 przewinienie. prosze was o wyrozumialosc.
- Brak wzoru. - Nie ten dział. - Odwołania do banów są tu: https://craftapple.pl/forum/forums/odwołania-od-banów.52/ Czy wiesz w ogóle ile razy słyszałem/widziałem taki tekst: "To nie ja tylko mój brat." ? Nie dziwiłbym się, gdyby to było twoje multikonto, ale dobra załóżmy, że Ci wierzę. -Ze względu na fakt, że "twój brat" gra razem z tobą na jednym komputerze, powinieneś go lepiej pilnować, to twój komputer i to ty odpowiadasz za to co się na nim dzieje. - Pisząc wypowiedź skierowaną w głównej mierze do administracji powinieneś zastosować się do zasad netykiety oraz pisać w trybie oficjalnym.
@SkeepQ : Jedyną dla Ciebie szansą na skrócenie kary jest zakup UB w Sklepie CraftApple, na który jest teraz w sumie 94% przecena. A w międzyczasie przeczytaj Regulamin