Tak Uznajmy że tak ale wyrzytrzymałbym tylko 23:59:59 Tak Oglądał reklamę pervolu Oglądał PPAP Uważa że jestem spoko (a co miałem wymyślić xD)
Prawda Prawda Prawda 1) Ma najwyższą średnią z klasy 2) Nigdy nie był/a na lodowisku 3) Ma wadę wzroku
Prawda Fałsz Fałsz (?) 1) Lubi czytać książki 2) Ogląda serial ,,Pierwsza miłość" 3) Grał/a na SkyWars
Nie, znaczy tak. Ale nie w ten sposób jaki masz na myśli. Uwielbiam leżeć na wodzie, jakkolwiek by to brzmiało. Prawda. Heh, drzemkami zaraziłem się od mojej lepszej połówki :* Prawda. Słucha rockowych kawałków Śpiewa podczas słuchania muzyki Przekręca wyrazy w tekście utworów
Kocha Nie Nienawidzi Wie że w szpitalu jest gorsze jedzenie niż w więzieniu Oberwał w nos Leży aktualnie w szpitalu xd
Prawda Fałsz Fałsz 1) W środę ma sprawdzian z matematyki 2) Ma TS 3) Nad tym punktem myślał/a około godzinę
1. Fałsz. 2. Prawda. 3. Fałsz, chyba. 1). Jest towarzyski. 2). Jest kimś z ekipy/administracji. 3). Lubi śmieszkować ( ͡° ͜ʖ ͡°).
1.Fałsz 2.Prawda 3.Może nie smutno co zły chumor 1) Lubi Kidd'a 2) Bardzo lubi Kidd'a 3) Wręcz kocha Kidd'a i jest on jego/jej największym Crush'em!!! <3 <3 <3 #SkromnośćStoPro
No w piecu palę Można tak to ująć Prawda Gra często w Monopoly. Oglądał przynajmniej jedną część Star Wars. Umie mówić po japońsku.
Fałsz Fałsz Fałsz 1) Często gra w MineCraft na trybie jednoosobowym 2) Był/a kiedyś za granicą 3) Ma Skype *Właśnie ogarnęłam, że wcześniej źle zrozumiałam zasady gry i musiałam zmieniać wszystkie posty jakie dotąd tutaj napisałam.