Prawda Prawda Prawda 1) Ma bliską osobę, której może zaufać. 2) Posiada plany na przyszłosć 3) Umie jeździć konno.
Prawda; Prawda; Prawda; Po za grą spełnia swoje marzenia; Rozwija swoje pasje; Umie jeździć na deskorolce;
Prawda; (chodź konto zbanowane) Prawda; Fałsz; Umie gotować; Jest wysokim chłopakiem/dziewczyną; Zna więcej niż 2 języki obce;
W pewnym sensie Prawda Prawda 1) Posiada komunikator głosowy 2) Je obecnie czekolade 3) Jest zagrożony
Prawda; Fałsz; (od miesiąca nie jadłem) Fałsz; Umie śpiewać; Jest dobrym uczniem; Umie jeździć na łyżwach;
Prawda; Fałsz; Prawda; Jego zwierzątkiem domowym jest chomik; Uwielbia jeździć na rolkach; Lubi się bić (w grze);
Fałsz; Fałsz; Fałsz; W wolnych chwilach lubi czytać książki; Lubi zdrową żywność; Uprawia jakiś sport;
Prawda; Prawda; Fałsz; Ma aktualnie ferie; Dobrze się uczy w szkole; Nie może się doczekać Nowej Edycji;
Ma aktualnie ferie;Prawda Dobrze się uczy w szkole;Fałsz Nie może się doczekać Nowej Edycji;Fałsz Je kebaby: Słucha muzyki: Psychofan:
Nie, inni proszą o mój autograf. #sUawa Tak. Tak, jestem sobą w 100%. Zdobył/a kiedyś jakiś szczyt (mówię o górskich szczytach) Nosi okulary lub/i soczewki kontaktowe Stara się o stanowisko Pomocnika
Tak (Śnieżkę) Nie ale wkrótce będe Narazie nie Lubi siedzieć na forum Oglądał Ucho Prezesa (badum tss) Podoba mu się moja sygnatura (tss)
Lubię niskie ceny Średnio Nie. Co chciałbyś żeby ktoś cię odwiedził? 8) Ma LoLa Lubi pierogi Wychodzi mu powyżej 4.80 na półrocze
Fałsz Prawda Ledwo 3.0 wychodzi xD (jak co to wbijaj do mnie xd) Siedzi po nocach na telefonie Ma psa Ma 10 gr xd