Oglądam nawet na yt XDD Nie mam kota Nie mam stówe Uwielbia popcorn Ma >100 znaj na fejsie Zjadłby zupę z Mielna
Prawda Aktualnie można tak powiedzieć Fałsz Nie zna żadnego Andrzeja Nie wie ile to 2+2*2 Dostała kiedyś bana
Nie. Czasami lubię. Niedługo ma w naszym mieście koncert. Chyba w kwietniu. Póki co - Nie. Ma TeamSpeak3 Zna sie na HTML Lubi pluć na innych
Tak Eee... co to jest? Fe bie lubię Słuchał kiedykolwiek Mettalici. Lubi gofry Oglądał film ,,Rekiny wojny"
1 Fałsz 2 Prawda (^v^) 3 Fałsz (nawet nie wiem co to za film ()) Ma konto na steam Gra w TF 2 Ma dziwną sygnature (Oczywiście na forum ('_'))
Fałsz Fałsz Prawda 1. Ma zakupioną rangę Premium. 2. Jej/Jego ulubionym trybem jest SkyBlock. 3. Był/a lub jest w ekipie.
Prawda; Fałsz; Prawda; Lubi słuchać piosenek Justina Biebera; Posiada TeamSpeak3; Lubi bawić się bananem;
Spanie dobre zawsze, w każdej pozycji i o każdej porze. Prawda Prawda Prawda Słucha metalu Używa głośników przy codziennym użytkowaniu komputera Ma dobre oceny z przyrody
Nie przykładam metalu do ucha Niezbyt Przyrka moją mocną stroną Gra w World of Tanks Subskrybuje Blowa Ma teraz ferie
Grał Fałsz Prawda Prowadził traktor W dzieciństwie ślizgał się na krowiej kupie Jest aktualnie głodny
Fałsz Fałsz Fałsz GAME OVER 1. Dostał/a kiedyś ocenę niedostateczną ze sprawdzianu. 2. W MineCraft zaczął/ęła grać w 2010-2013 roku. 3. Lubi grać w The Sims. <kocham>