Tak. Nie. Są obrzydliwe jak są małe. Takie gołe obleśne serdelki. #TeamCavia Tak. Od zawsze zastanawiał się jak smakuje tęcza. Zdarł powieszoną na to czego nie chce widzieć już zasłonkę. Jada kotlety sojowe.
Tak Nie xD Tak Nie lubi Stron internetowych xd Ma dywany. Wychodzi na balkon i krzyczy gram w MC !! XD
Tak Nie ( ale to najlepszy czas dla alergików, czyli dla mnie ) Tak Jadł kiedyś ostrygi. Był w Tunezji. Ma duży dom.
Nie Grałem, już nie gram Nigdy nie grałem ;p Chce żeby wakacje się juz skończyły. Idzie teraz do gimnazjum. Lubi się uczyć.
Nie Matko, niee xD Tak. Ma włosy koloru czerwonego. Lubi lisy XD Zjadł/a kiedyś plastelinę. (pyszna jest jakby co XD)
YYY nie XD A wiesz że nawet tak xD(ale to nie dużo XD) Nie :] Lub grać na telefonie Ma XBOXA ONE lub 360 Nie lubi plączących się kabli XD
Nie Nie Miałam takie loty XD Kocha Blac Chyne Nie płaci podatków Maczał palce z Joachimem Loew'em[/align]
Nie. Kogo ? Co ? Płacę wszystkie, które są wymagane przepisami polskiego prawa. Nie. Wynosi pająki z domu. Rozróżnia co jest prawdą a co snem. Woli kubki od szklanek.