Tak. Nawet na słońcu używam filtru 50+ bo by mnie zraniło. Tak. Massive Attack - Teardrop Tak. Charlie / The Perks of Being a Wallflower (Polecany również przez #NajlepsząViceAdminEver) #SoEmo Edit: Odpowiedzi na pytania xKaroo, bo się nałożyliśmy. Tak. Zwłaszcza taki jeden... Tak. Ale tylko takie zaplanowane przeze mnie. Nie. Zrobił/a dziś coś miłego dla kogoś innego. Potrafi robić pranie. Jadł/a owoce prosto z drzewa.
Nie. Tak. Tak. W obu "Tak" pomagają sześciomięsięczne+ przerwy co jakiś czas No i oczywiście wspaniali ludzie, dzięki którym układanie klocków staje się zabawniejsze :] Nie je słodyczy. Jest zakochany/a Pomaga rodzicom.
Tak. Nie. Nie. Oglądasz filmiki nagrywane przez "Youtuberów" ? Znasz kogoś kto prowadzi kanał na YT ? Masz wrażenie, że mógłbyś lepiej nagrywać od nich ?
Tak Znam, ale już nie prowadzi. Od niektórych na pewno... Często chodzi na koncerty. Jego/jej pasją jest muzyka. Słucha rocka.
Tak, zwłaszcza te dwa bezimienne, które czasem śpią w koszyku mojego roweru Nie. Na szczęście, nie. Nie. Na szczęście, nie. Ale uważam, iż pachnie jak siki. Umie zamieszać Wie co dobre Polubił fanpejdż https://www.facebook.com/mccraftapple/